Η νέα συμφωνία της Apple σε έναν απροσδόκητο τομέα

Πολυετή συμφωνία με την εταιρεία ψυχαγωγίας A24 έκλεισε η Apple, με την οποία η κατασκευάστρια των iPhones θα δημιουργεί ταινίες παραγωγής για την εταιρεία, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το CNBC.

Η κινηματογραφική συμφωνία έρχεται καθώς η Apple επιταχύνει την είσοδό της

στο πρωτότυπο περιεχόμενο. Η εταιρεία σκοπεύει να παρέχει δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στους ιδιοκτήτες των συσκευών της κάποια στιγμή το επόμενο έτος, στο πλαίσιο μιας στρατηγικής για την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών, σύμφωνα με διάφορες πηγές που είναι εξοικειωμένες με τις διαπραγματεύσεις.

Η A24 αποτελεί αγαπημένη εταιρεία παραγωγής των κριτικών, κυκλοφορώντας αρκετές ταινίες που έλαβαν Όσκαε, όπως το "Room", "Amy", "Lady Bird" και "Moonlight," το οποίο κέρδισε το βραβείο 'Οσκαρ για καλύτερη εικόνα και το καλύτερο προσαρμοσμένο σενάριο το 2017. Η εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη ξεκίνησε το 2012.

Οι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν.

Άλλα άτομα και εταιρίες που σχεδιάζουν να παράγουν περιεχόμενο για την επερχόμενη προσφορά της Apple, περιλαμβάνουν την Oprah, τη Sesame Workshop καθώς και ένα reboot των "Amazing Stories", που θα παραχθούν από τον Steven Spielberg και τον Bryan Fuller.

Keywords
Τυχαία Θέματα