Η ΚAPERONI B.F.G. παρουσιάζει το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου στην Κίνα

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο ATHENS LEDRA (πρώην LEDRA MARRIOTT ATHENS) στην αίθουσα MEDITERRANEAN B' η εταιρία ΚAPERONI BFG Α.Ε. διοργανώνει Επιχειρηματική Εκδήλωση με θέμα «Οργανωμένες και ασφαλείς εξαγωγές στην αγορά της Κίνας».

Η ΚAPERONI BFG Α.Ε., ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του WORLD COMMERCE VALLEY – YANJIAO INTERNATIONAL TRADE CITY

για την Ελλάδα και την Κύπρο θα παρουσιάσει τη δυναμική και τις προοπτικές του σε Ελληνικές Επιχειρήσεις.

Με τη λειτουργία του από 12/7/2016, το Yanjiao θα καταστεί ένα βασικό εργαλείο προώθησης των εμπορικών σχέσεων και της ενίσχυσης της παρουσίας των ελληνικών και κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών στην κινεζική αγορά και θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων. Πρόκειται για το μεγαλύτερο, υπό ανέγερση, εμπορικό κέντρο του κόσμου, οι χώροι του οποίου θα περιλαμβάνουν μόνιμο εκθετήριο, ηλεκτρονική πλατφόρμα πωλήσεων και άλλες υπηρεσίες, ενώ στο εγγύς μέλλον θα προστεθούν και τελωνειακές αποθήκες (ο εκτελωνισμός θα γίνεται επιτόπου). Άμεσα δημιουργείται στον ίδιο χώρο και εμπορικό κέντρο (mall) για λιανικές πωλήσεις προϊόντων. Ο Ελληνικός χώρος, εμβαδού 10.000 τ.μ., έχει «άρωμα, χρώμα και πολιτισμό Ελλάδας και Κύπρου», είναι σχεδιασμένος από Έλληνες αρχιτέκτονες και θα αποτελέσει «σημείο αναφοράς για όλη την Κίνα».

Το Yanjiao θα καταστεί ένας μεγάλος «Εισαγωγέας» Αγαθών και Υπηρεσιών Τουρισμού Τέχνης και Πολιτισμού της Κίνας, της ευρύτερης Ασίας και αργότερα παγκόσμια, δημιουργώντας μία "καινούργια ταυτότητα εισαγωγών" της Κίνας. H καινοτομία του έγκειται στην διαφοροποίηση του από τα υπάρχοντα εμπορικά κέντρα, ενώ βασικός στόχος του είναι η ανάδειξη, προώθηση και εμπορία Προϊόντων & Υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, ανά χώρα (country brand).

Η Ελλάδα και η Κύπρος είναι από τις πρώτες χώρες που θα εισέλθουν στο Yanjiao μαζί με το Βέλγιο, τον Καναδά και τη Ν. Κορέα. Για την πρώτη τριετία λειτουργίας του Yanjiao θα ισχύσουν, κατ' εξαίρεση, ευνοϊκοί όροι παρουσίας για τις Ελληνικές και Κυπριακές επιχειρήσεις. Από την ημέρα των εγκαινίων του και μετά, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της κάθε συμμετέχουσας επιχείρησης, θα παρουσιάζονται στο νεόδμητο μόνιμο εκθεσιακό χώρο του mall, ενώ τα δεδομένα τους θα καταχωρηθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του για την προώθηση της πώλησής των στην ευρύτερη αγορά της Κίνας και της Ασίας.

Το εγχείρημα στην Κίνα τελεί υπό την εποπτεία του αρμόδιου Υφυπουργού Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Δημήτρη Μάρδα και στηρίζεται από το Τμήμα Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας μας στο Πεκίνο με επικεφαλής τον Γενικό Σύμβουλο ΟΕΥ Β' κ. Εμμανουήλ Στάντζο.

Keywords
Τυχαία Θέματα