Η Χίλαρι ποντάρει στη Νέα Υόρκη μετά την πρόσφατη νίκη του Σάντερς

Η νίκη του Bernie Sanders στο Wisconsin του δίνει νέα δυναμική στο "πεδίο μάχης" με την Hillary Clinton. Παρόλα αυτά, δεν ταράζει τα θεμέλια της παρούσας υπεροχής της Clinton για την υποψηφιότητα των Δημοκρατικών στη Νέα Υόρκη σε δύο εβδομάδες.

Ο Sanders μπορεί να περηφανεύεται για έξι νίκες στις τελευταίες επτά πολιτείες, αλλά η τελευταία ασπίδα της Clinton είναι τέσσερις

από τις πολιτείες με τους περισσότερους εκπροσώπους, ξεκινώντας με τη Νέα Υόρκη όπου η ίδια έκανε την πολιτική της καριέρα, ακόμη κι αν ο Sanders γεννήθηκε κάποτε στο Brooklyn.

Mε το τέλος της ψηφοφορίας στο Wisconsin, η Clinton συναντιόταν με 60 δωρητές σε έρανο στη Νέα Υόρκη. Η καμπάνια της έχει ήδη κανονίσει δηλώσεις σε δημοσιογράφους στο Bronx, όπου η Clinton θα συναντηθεί με αρχηγούς της κοινότητας των λατίνων και άλλους Δημοκρατικούς της περιφέρειας. Ακόμη και τα tabloids της Νέας Υόρκης έπαιξαν το δικό τους ρόλου την Τρίτη, όταν η Clinton επιτέθηκε κατά του Sanders, αναφέροντας πως ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει πλάνο να διαχειριστεί τις τράπεζες της Wall Street.

H Clinton βρίσκεται σε σημείο ισχύος. Ακόμη και μετά τη νίκη του Sanders στο Wisconsin, η Hillary τον ξεπερνά κατά 700 αντιπροσώπους, συμπεριλαμβάνοντας και περίπου 400 σουπερ-αντιπροσώπους (superdelegates). Tα γκάλοπ δείχνουν προβάδισμα της Clinton στη Νέα Υόρκη, της τάξεως των 10 πόντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα