Έρχονται μειώσεις στα διόδια του Κόρινθος -Τρίπολη - Καλαμάτα/Σπάρτη

Μειώσεις τιμών σε ορισμένους σταθμούς διοδίων στον αυτοκινητόδρομο «Κόρινθος -Τρίπολη -Καλαμάτα/Σπάρτη» θα ισχύσουν από την πρώτη του νέου έτους, λόγω τιμαριθμικής αναπροσαρμογής.

Οι μειώσεις σε αυτούς τους σταθμούς διοδίων θα είναι της τάξης των 5 ή 10 λεπτών και θα ισχύουν για ορισμένες κατηγορίες οχημάτων.

Με βάση τα προβλεπόμενα από τη Σύμβαση Παραχώρησης του Έργου «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος

Λεύκτρο – Σπάρτη» (νόμος 3559/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου 2016 προς Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 (ώρα 00:00 της 1/1/2017), οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2017.

Από την προαναφερθείσα τιμαριθμική αναπροσαρμογή προκύπτουν μειώσεις τιμών (5 ή 10 λεπτών) σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων, οι οποίες απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα στους παρακάτω πίνακες. Οι υπόλοιπες τιμές που απεικονίζονται με μαύρο χρώμα δεν επηρεάζονται και παραμένουν ίδιες με αυτές του 2016:

Keywords
Τυχαία Θέματα