Δευτέρες με σάτιρα

του Νικόλαου Μπάρδη

Μετά την μεγάλη εμπορική επιτυχία που γνώρισαν οι παραστάσεις «Τα 'δα όλα», «Και μη χειρότερα», και «Πόσο χειρότερα» του Γιώργου Γιαννακόπουλου, που σημείωσαν sold out βραδιές και αλλεπάλληλες παρατάσεις, τώρα παρουσιάζεται στο θέατρο Πειραιώς 131 κάθε Δευτέρα, η νέα σατιρική και άκρως επίκαιρη κωμωδία με τίτλο «Ότι... τι;».

Στην εν λόγω

παράσταση η Αντιγόνη Ψυχράμη ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο τα τραγούδια του έργου, ενώ ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος και η Ειρήνη Κυριάκου ανεβαίνουν μαζί της στη σκηνή, σε μία παράσταση άκρως προσανατολισμένη στην επικαιρότητα, όπου θίγονται ζητήματα που απασχόλησαν πρόσφατα το πανελλήνιο και τάραξαν τα νερά της showbiz, καθώς και θέματα που απασχολούν τη νεολαία, όπως το φλερτ, οι νυχτερινές έξοδοι, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τέσσερις νέοι άνθρωποι βρίσκονται σ' έναν μυστήριο χώρο και μέσα από προσωπικές ιστορίες σατιρίζουν όλο το κοινωνικό, οικογενειακό και τηλεοπτικό τοπίο της σύγχρονης Ελλάδας, υποδυόμενοι ανθρώπους της διπλανής πόρτας, και όχι μόνο, προκειμένου να ξεφύγουν από την πληκτική καθημερινότητά τους.

Πως διασκεδάζει πια ο νεοέλληνας; Πως φλερτάρουν οι νέοι; Σε τι βαθμό επηρεάζουν τα "stories" των social media τις διαπροσωπικές μας σχέσεις; Πόσο εύκολο είναι μια νέα φωνή να σηκώσει τον «τοίχο» ενός μουσικού talent show; Σε ποιο μυστήριο μέρος βρίσκονται άραγε οι τέσσερις ήρωες, και τι τροπή θα έχουν τα πράγματα;

Info
«Ότι... τι;»
Θέατρο Πειραιώς 131
Το έργο θα παίζεται κάθε Δευτέρα στις 20:30
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 345 0922 και 210 342 6802

Keywords
Τυχαία Θέματα