Αντιμέτωπη με κατηγορίες για παραποίηση των πωλήσεων η Fiat Crysler - Ανεστάλη η μετοχή της από τον FTSE MIB

Σε αναστολή τέθηκαν οι μετοχές της Fiat Crysler στο χρηματιστήριο του Μιλάνου μετά από «βουτιά» έως και 9,4% μετά από πληροφορίες ότι δωροδόκησε τους εμπόρους αυτοκινήτων στο Σικάγο για να δείχνουν μεγαλύτερα νούμερα πωλήσεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας "Automotive News", οι dealers του Σικάγο κατέθεσαν μήνυση εναντίον της εταιρείας για δωροδοκία, ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν έχει ακόμα ενημερωθεί για τη μήνυση και αποφεύγει να σχολιάσει προς το παρόν.

«Δύο

έμποροι της Napleton Automotive Group που συνεργάζεται με την εταιρεία κατέθεσαν μήνυση την Πέμπτη υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η FCA είχε συνομωτήσει με συγκεκριμένους πωλητές να παρουσιάζουν αυξημένες πωλήσεις στα μηνιαία στοιχεία. Η εταιρεία έχει καταγράψει 69 συνεχόμενους μήνες κερδοφορίας» αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Fiat Crysler στις ΗΠΑ, Mike Palese, «η αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για τη μήνυση και δεν μπορεί να σχολιάσει περαιτέρω μέχρι να έχει όλες τις πληροφορίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα