Αύξηση ως 50% στα τηλεοπτικά δικαιώματα φέρνει ο Νεϊμάρ στο γαλλικό ποδόσφαιρο

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ, δείχνει ότι αξίζει αρκετά μεγάλο μέρος από το ποσό- ρεκόρ των 222 εκατομμυρίων ευρώ (264 εκατομμύρια δολάρια) που του πλήρωσε ο νέοςτου σύλλογος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αήττητη αυτή τη σεζόν με τη βοήθεια των τερμάτων και της γενικότερης βοήθειας που δίνει ο 25χρονος στράικερ από τη Βραζιλία. Μάλιστα, η Μπάγερν Μονάχου ταπεινώθηκε την περασμένη εβδομάδα στον κορυφαίο διαγωνισμό της Ευρώπης, το Champions League,

ο οποίος μεταδίδεται παγκοσμίως.

Όμως οιΚαταριανοί ιδιοκτήτες της PSG προσπαθούν να οικοδομήσουν μια παγκόσμια αθλητική «μπράντα», το γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου είναι πρόθυμο να διασφαλίσει ότι θα πάρει ώθηση από την απόδοση του πιο ακριβού παίκτη του κόσμου, κλείνοντας με τηλεοπτικές εταιρείες μια νέα συμφωνία δικαιωμάτων.

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των γνωστών παραγόντων της Canal Plus της Vivendi SA και της beIn Sports μαζί με την Altice NV, τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Γαλλίας, σημαίνει ότι το πρωτάθλημα μπορεί να κάνει ενός είδους δημοπρασία το συντομότερο τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με τους ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα. Η τιμή για παιχνίδια στα γαλλικά σαλόνια και μπαρ και σε κινητά τηλέφωνα θα αυξηθεί έως και 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ σε μια ποδοσφαιρική σεζόν, ανέφεραν οι ίδιες πηγές. Το συμβόλαιο δικαιωμάτων ανέρχεται σήμερα σε 750 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα