Αυτές είναι οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο σύμφωνα με το TripAdvisor

Μια έρευνα των καλύτερων αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο που συνέταξε το TripAdvisor τοποθετεί για άλλη μια φορά τη Singapore Airlines στην κορυφή.

Η Qatar Airways έρχεται δεύτερη, με την αεροπορική εταιρεία της Ταϊβάν EVA

Air να συμπληρώνει τις τρεις πρώτες θέσεις.

Αφού κέρδισε το κορυφαίο βραβείο για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο CEO της Singapore Airlines, κ. Goh Choon Phong, δήλωσε ότι «θέλω να ευχαριστήσω τους πελάτες μας για τη συνεχιζόμενη υποστήριξή τους, καθώς και το προσωπικό μας από όλο τον κόσμο».

Οι ασιατικοί αερομεταφορείς κυριάρχησαν στον κατάλογο των καλύτερων δέκα που κυκλοφόρησε την Τρίτη, με τέσσερις από τους αγαπημένους μεταφορείς των ταξιδιωτών να έρχονται από την περιοχή. Η Southwest Airlines κέρδισε το βραβείο της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Βόρειας Αμερικής και ήταν ο μοναδικός αερομεταφορέας των ΗΠΑ που μπήκε στους τοπ 10.

Πολλές γνωστές αεροπορικές εταιρείες, όπως η British Airways, η Virgin Atlantic και η American Airlines, δεν βρέθηκαν στη λίστα.

Το TripAdvisor διέκρινε επίσης τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες υπηρεσιών. Τη «First Class» κέρδισε η Emirates, η Qatar Airways κέρδισε το τμήμα «Business Class», η Air New Zealand κέρδισε την κατηγορία «Premium Economy», ενώ η Singapore Airlines ήταν κορυφαία για την κατηγορία «Economy».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτές, TripAdvisor,aftes, TripAdvisor