Thomas Cook: Προορισμοί στην... σκιά του Ολύμπου και νέο ξενοδοχειακό brand στην Κρήτη

Της Στεφανίας Σούκη

«Επενδύουμε στις πιο σημαντικές αγορές για τον όμιλο».

Τη δήλωση έκανε την περασμένη εβδομάδα ο κ. Ingo Burmeister, Chief Hotels Officer στην Thomas Cook Hotels & Resorts, με αφορμή την ανακοίνωση για το ξεκίνημα από τη χώρα μας και συγκεκριμένα από την Κρήτη, αυτό το

καλοκαίρι, του νέου ξενοδοχειακού brand του ομίλου με την επωνυμία Cook's Club, το οποίο θα απευθύνεται σε νέους ταξιδιώτες που αναζητούν υψηλή ποιότητα σε καλές τιμές, υψηλό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και εκλεκτικές γαστρονομικές προτάσεις.

Η δεύτερη ανακοίνωση του ομίλου την περασμένη εβδομάδα αφορούσε και πάλι την Ελλάδα, αυτή τη φορά για το «άνοιγμα» της νέας αγοράς στην ηπειρωτική Ελλάδα για τους Βρετανούς ταξιδιώτες που κλείνουν τις διακοπές τους μέσω της Thomas Cook: Ξεκινώντας από τις 2 Μαϊου, ο όμιλος θα προσφέρει πακέτα στην ηπειρωτική Ελλάδα στις παραλίες κάτω από την... σκιά του Ολύμπου, συνδέοντας με εβδομαδιαίες πτήσεις τη Θεσσαλονίκη με το Μάντσεστερ, το Μπέρμπιγχαμ και το Γκάτγουικ.

«H Thomas Cook επεκτείνει το πρόγραμμά της στην Ελλάδα στην Ριβιέρα του Ολύμπου (Οlympus Riviera) με μία μεγάλη επιλογή καταλυμάτων, από μικρότερα, «αυθεντικά» ξενοδοχεία στο γραφικό Λιτόχωρο μέχρι μεγαλύτερες μονάδες που διαθέτουν μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και εγκαταστάσεων.

Στις επιλογές αυτές περιλαμβάνεται και το νέο 4 αστέρων Sentido Mediteranean Village, η τελευταία προσθήκη στην Ελλάδα στο χαρτοφυλάκιο της αλυσίδας Sentido Hotels & Resorts, στην παραλία της Κατερίνης». Προωθώντας την ευρύτερη περιοχή στη βρετανική αγορά- τη δεύτερη σημαντικότερη, από πλευράς αφίξεων για τον ελληνικό τουρισμό- η Thomas Cook αναφέρει ότι «οι ταξιδιώτες που θα επιλέξουν τη Ριβιέρα του Ολύμπου θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα γύρω ιστορικά αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένης και της Μονής στα Μετέωρα που εμφανίζεται στην ταινία του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «Για τα μάτια σου μόνο» (σ.σ. ενδεικτικό και του πώς τελικά οι μεγάλες παραγωγές μπορούν να επηρεάζουν θετικά, ακόμη και μετά την πάροδο ...τριών και πλέον δεκαετιών, τους τουριστικούς προορισμούς)».

Ο υπεύθυνος προϊόντων της Thomas Cook κ. Τόνυ Χόπκινς δήλωσε ότι από την στιγμή που η Ελλάδα αυξάνει τη δημοφιλία της, ο όμιλος θέλει να εξασφαλίσει ότι προσφέρει στους πελάτες του ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών τόσο σε επίπεδο προορισμών όσο και σε επίπεδο ξενοδοχειακών μονάδων.

Το νέο Cook's Club

Ακριβώς αυτόν τον δεύτερο σκοπό εξυπηρετεί το νέο Cook's Club στην Κρήτη, το πρώτο για την νεότευκτη αλυσίδα του ομίλου, η οποία έχει θέσει ως στόχο να έχει περίπου 10- 15 ξενοδοχεία Cook' s Club στις αγορές όπου δραστηριοποιείται ανά την Ευρώπη έως το καλοκαίρι του 2019. Η νέα αλυσίδα, προσφέρει «ένα εναλλακτικό είδος πολυτέλειος σε προσιτή τιμή» και αυξάνει στα 8 τα ξενοδοχειακά brands που λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα του ομίλου, στοχεύοντας ένα νέο κοινό στα «πακέτα» διακοπών.

Το Cook's Club Crete στη Χερσόνησο, θα λειτουργήσει τον Ιούνιο του 2018, είναι πλήρως ανακαινισμένο και διαθέτει 148 δωμάτια. Οι επιτελείς του ομίλου αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι με τη νέα αλυσίδα Casa Cook (η οποία επίσης έκανε το ντεμπούτο της από την ελληνική αγορά) διαπίστωσαν ότι μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο των διακοπών του μοντέλου «ηλιος και θάλασσα», προσφέροντας υψηλότερης ποιότητας πακέτα με design υψηλών προδιαγραφών.

Τα ξενοδοχεία Cook's Club θα οδηγήσουν, σύμφωνα πάντα με τον όμιλο, ο οποίος αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό της Ευρώπης μετά την TUI, σε περαιτέρω ανάπτυξη την Thomas Cook καθώς η εταιρεία στοχεύει να λειτουργήσει νέα ξένοδοχεία με το συγκεκριμένο brand στις βασικές αγορές όπου δραστηριοποιείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα