Startups – ο συλλογικός εργοδότης

Ο τίτλος ήταν από μόνο του προκλητικός. Η αίθουσα MC3.4 στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου ασφυκτικά γεμάτη από νέους και νέες – φοιτητές αλλά και επαγγελματίες. Στο πάνελ δυο επιτυχημένοι (και βραβευμένοι) startupers.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η εκδήλωση στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2017» (που άρχισε χτες και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή) αφορούσε την νέα επιχειρηματικότητα, τα πρόσωπα και τα μοντέλα της, τις νοοτροπίες και τις συμπεριφορές των ιδρυτών

τους, τις δυνατότητες εξεύρεσης χρηματοδότησης και την αξιοποίηση τους και άλλα πολλά. Ο τίτλος -Startups: Πώς να γίνετε ο εργοδότης του εαυτού σας- έθετε ήδη ένα περίγραμμα του διαλόγου.

Στο πάνελ βρέθηκαν ο Σπύρος Αρσένης από την Εθνική Τράπεζα (συντονιστής του NBG Business Seeds, το κεντρικό πρόσωπο ενός επιτυχημένου θεσμού όπως ο ετήσιος διαγωνισμός «Τεχνολογίας και Καινοτομίας» που φέτος «τρέχει» για 7η χρονιά), ο Μάριος Παπαδόπουλος (CEO & CoFounder της εταιρείας Wifins που το 2016 ήταν ο πρώτος νικητής του διαγωνισμού της Εθνικής) και η Βίκυ Γούλου (Marketing & PR Director, giaola.gr που έχει βραβευθεί στο διαγωνισμό και έχει χρηματοδοτηθεί από το NBG Business Seeds).

Τον συντονισμό του πάνελ είχε ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης.

Φωτογραφίες: Στέφανος Καστρινάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα