O ΟΠΑΠ μένει στον όμιλο Sazka, όπου το 100% θα κατέχει το KKCG GROUP

Mε ανακοίνωση του ο ΟΠΑΠ ενημερώνει ότι, το KKCG Group που ανήκει στον Κarel Komarek και η EMMA Capital που ανήκει στον κ. Jiri Smejc, κατέληξαν σε επιτυχημένες διαπραγματεύσεις για τον διαχωρισμό των Αssets στο Sazka Group.

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση που ανακοινώθηκε σήμερα το ΚKCG Group

θα διαθέτει το 100% του Sazka Group και όλες τις μετοχές που έχει ο όμιλος Sazka στην εταιρεία Sazka Τσεχίας, στον ελληνικό ΟΠΑΠ, την ιταλική Lottoitalia και τα Cazinos Αυστρίας. Αυτές οι επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να συνδέονται με τον όμιλο Sazka Group.

Η Emma capital θα λάβει όλες τις μετοχές στην κροατική εταιρεία στοιχήματος Supersport και θα λάβει οικονομική αποζημίωση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Μέχρι τώρα η αναλογία μετόχων στον όμιλο Sazka ήταν 75% για την ΚKCG και για την Emma capital ήταν στο 25%. Ακολουθώντας την διαίρεση του ομίλου Sazka, από κοινού ΚKCG και η Emma Capital θα επιδιώξουν ξεχωριστή επενδυτική στρατηγική.

Όπως επισημαίνεται από την συμφωνία δεν θα υπάρξει καμία επίδραση στις εταιρείες του Ομίλου Sazka ενώ η συμφωνία υπόκειται στην έγκριση των εποπτικών και των αρχών ανταγωνισμού στις συγκεκριμένες χώρες.

Δημ. Παφίλας

Keywords
Τυχαία Θέματα