Karcher Center Kaloterakis: Μειωμένες τιμές για στήριξη της ελληνικής παραγωγής

Σε στρατηγική επιλογή στήριξης της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής μέσω μείωσης των τιμών της προχωρά η εταιρεία Karcher και το Karcher Center Kaloterakis στην περιοχή του Πειραιά. Η εταιρεία που από το 1991, δημιούργησε ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη τη χώρα, τα Karcher Centers, επικεντρωμένη στον τομέα των καθαρισμών, με έμφαση στο κατάστημα

της στον Πειραιά στην οδό Αιτωλικού μέσα σε μια βιομηχανική περιοχή, προωθεί λύσεις που θα βοηθήσουν τους πελάτες της.

Τα συστήματα καθαρισμού Kärcher (τόσο στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό εξοπλισμό) επιλέγονται για την αντοχή τους, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον και την καινοτομία τους.

Την ίδια φιλοσοφία ακολούθησε και συνεχίζει να ακολουθεί το Kärcher Center του Πειραιά. Υπό τη διεύθυνση του κυρίου Δημήτρη Καλοτεράκη, η εταιρεία χαμήλωσε τις τιμές όσον αφορά τον βιομηχανικό κλάδο.

«Έχουμε πελάτες, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Ρόδο. Μεγάλες βιομηχανίες, ναυτιλιακές μέχρι παραδοσιακές οικοτεχνίες. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σε ορισμένους κλάδους με χαμηλές τιμές στα συστήματα καθαρισμού που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις τους.» λέει ο κύριος Καλοτεράκης και συνεχίζει

« Για παράδειγμα , φέτος εξασφαλίσαμε και παρέχουμε εκπτώσεις σε μηχανήματα υπερυψηλής πίεσης που απευθύνονται σε γαλακτοβιομηχανίες και βιομηχανίες κρέατος. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για μεγάλες μονάδες παραγωγής ή μικρότερες. Μας ενδιαφέρει ο πελάτης να επιτυγχάνει την άριστη απολύμανση στο χώρο του, να εξοικονομεί χρόνο και να έχει οικονομικό όφελος. Με την εγγύηση του ονόματος Karcher σε συνδυασμό με τις νέες διαμορφωμένες τιμές και την υψηλού επιπέδου καθαριότητα που προσφέρουν τα μηχανήματα υψηλής πίεσης (ζεστό νερό, κρύο – ζεστό νερό, χρήση αφρού) Kärcher, η μονάδα παραγωγής/ επεξεργασίας μόνο κερδισμένη θα είναι, σε κάθε τομέα».

Keywords
Τυχαία Θέματα