Intralot: Οι τεχνολογίες της επόμενης ημέρας στη Δ.Ε.Θ.

Η τεχνολογική καινοτομία στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών.

Τις τεχνολογίες επόμενης γενιάς και τα νέα ψηφιακά προϊόντα για την Αγορά της Λοταρίας και του Στοιχήματος, θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι επισκέπτες της φετινής ΔΕΘ στο περίπτερο της INTRALOT, που ως χρυσός χορηγός θα έχει εξέχουσα θέση μέσα στο Αμερικάνικο περίπτερο. Μια θέση που κατέχει επάξια έχοντας εδραιωθεί στην Αμερική από το 2002, έτος ιδρύσεως της θυγατρικής της στην πολιτεία

της Ατλάντα. Σήμερα παρέχει υπηρεσίες και τεχνολογία σε 12 Πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ το 2018 ανανεώθηκαν οι συμβάσεις στις Πολιτείες Γουαιόμινγκ, Βερμόντ, Άινταχο, Αρκάνσας και Οχάιο.

Το σημαντικό νέο έργο είναι το 10ετές συμβόλαιο στο Ιλινόι, που αφορά 7.500 σημεία πώλησης και ξεκινά το Δεκέμβριο του 2018, με εκτιμώμενη αξία στη δεκαετία αναμένεται να φτάσει στα $340 εκ. H INTRALOT έχει επενδύσει περισσότερα από $500 εκ. από την έναρξη της δραστηριότητάς της και έχει 800 εργαζομένους στις ΗΠΑ καθώς και ένα εργοστάσιο παραγωγής στο Οχάιο.

Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στις 8 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, η INTRALOT θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να «Δοκιμάσουν την εμπειρία του παιχνιδιού» στο περίπτερο νούμερο 11, καθώς και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που έχει οργανώσει στην Κεντρική σκηνή του Αμερικανικού περιπτέρου (νούμερο 13), όπου θα στεγάζεται. Μέσα από δυο ομιλίες με θέματα «Ηγέτιδα δύναμη στο εξελισσόμενο κόσμο των τυχερών παιχνιδιών» και «Ανταπόκριση των λοταριών στις ανάγκες του παίκτη μέσω του σχεδιασμού ευφυών συστημάτων», θα παρουσιαστούν οι εξελίξεις και καινοτομίες της ψηφιακής εποχής στις τεχνολογίες τυχερών παιχνιδιών με έμφαση στην εμπειρία και τις καταναλωτικές συνήθειες του πελάτη.

Έχοντας ως στόχο αυτόν τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις τα τελευταία πέντε χρόνια στην επόμενη γενιά προϊόντων. Οι επενδύσεις αυτές αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής της και σχεδιάζονται στην Ελλάδα από ομάδες επιστημόνων στο εντυπωσιακό της Κέντρο Καινοτομίας στην Παιανία. Με τις τεχνολογίες επόμενης γενιάς η εταιρεία θα διεκδικήσει σημαντικό μερίδιο από την αγορά του Αθλητικού Στοιχήματος των ΗΠΑ, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που έχουν δημιουργηθεί από την αλλαγή του εκεί ρυθμιστικού πλαισίου με την άρση της Ομοσπονδιακής απαγόρευσης του Στοιχηματισμού από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ το Μάιο του 2018.

Διεκδικώντας αυτή τη μεγάλη ευκαιρία, η INTRALOT έχει δημιουργήσει μια Πλατφόρμα αθλητικών στοιχημάτων επόμενης γενιάς, ευέλικτη και ευπροσάρμοστη, στην καρδιά μιας ολοκληρωμένης λύσης αθλητικών στοιχημάτων, που περιλαμβάνει σύστημα διαχείρισης περιεχομένου CMS (Content Management System) για εξατομικευμένη εμπειρία παιχνιδιού και την πλατφόρμα διαχείρισης πελατών Pulse CRM, κεντρικό PAM (Διαχειριστή Λογαριασμού Παίκτη). Ανάμεσα στις δυνατότητες, που προσφέρει η νέα πλατφόρμα είναι η ενοποίηση της με πάνω από 50 εμπορικές πηγές, η δημιουργία εκδηλώσεων, η τιμολόγηση αγορών, καθώς και αποτελέσματα και εξελίξεις παιχνιδιών. Η εμπειρία που διαθέτει η INTRALOT στο Αθλητικό Στοίχημα καλύπτει περισσότερα από $6 δις. σε στοιχήματα ετησίως σε 16 μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις παγκοσμίως, περισσότερα από 65 αθλήματα, 24.000 εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και 30.000 γεγονότα προ-παιχνιδιού.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης μεγάλη εμπειρία και εύρος προϊόντων και στον χώρο των τερματικών, μέσω ενός οικοσυστήματος μηχανημάτων αυτόματης πώλησης τυχερών παιχνιδιών. Ο στόχος να επιτευχθεί η εξατομικευμένη εμπειρία στους παίκτες επιτυγχάνεται μέσω ενός νέου τερματικού εξοπλισμού, νέων τερματικών πολλαπλών χρήσεων και αυτόματης εξυπηρέτησης, επιλογές χωρίς μετρητά και πληθώρα άλλων υπηρεσιών. Όλα τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για όλα τα κανάλια λοταρίας, συμπεριλαμβανομένων αδειοδοτημένων χώρων αναψυχής και αιθουσών αθλητικών στοιχημάτων και χρησιμοποιώντας την τρέχουσα υποδομή τυχερών παιχνιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα