H Goldman Sachs προσελκύει νέους εργαζόμενους μέσω Spotify και social media

Η Goldman Sachs Group Inc διαφημίζει θέσεις εργασίας στο Spotify, την υπηρεσία μουσικού streaming, στην οποία είναι και επενδυτής, ως μία νέα τακτική για την προσέλκυση νέου ταλέντου.

Τα ακουστικά και γραφιστικά μηνύματα που εμφανίζονται στις ΗΠΑ και τη Βρετανία συνδέονται άμεσα με την εφαρμογή της Goldman,

και αποσκοπούν στην εισαγωγή των νέων πιθανών εργαζομένων σε διαφορετικές θέσεις στην εταιρεία. Η Goldman, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες επενδυτικές τράπεζες στη Wall Street προσπαθεί να προσελκύσει νέα ταλέντα, υπογραμμίζοντας την ικανότητα που θα έχουν για περαιτέρω θετική επιρροή στην κ οινωνία.

Η Goldman ανανέωσε, φέτος, τον τρόπο με τον οποίο προσλαμβάνει και προσεγγίζει σπουδαστές έτσι ώστε να αποφύγει τις προκαταλήψεις και να προσελκύσει ένα γκρουπ που χαρακτηρίζεται από διαφορετικότητα κουλτούρας και φυλών, τη στιγμή που η χρηματοπιστωτική βιομηχανία δέχεται παράλληλες πιέσεις από την ίδια τη Silicon Valley. Η τράπεζα πρόσφατα είχε, μάλιστα, χρησιμοποιήσει και τη Snapchat Inc για να στοχεύσει προς την προσέλκυση νέων πιθανών εργαζομένων, διαφημιζόμενη στα social media.

Eκτός αυτών, η Vox Media, στην οποία ανήκει και το δημοφιλές τεχνολογικό site The Verge και o δημοφιλής γκουρμάντ ιστότοπος Eater, αναρτά διαφημίσεις της Goldman εδώ κ αι μερικά χρόνια. Η εταιρεία επίσης χρησιμοποιεί το Twitter και το LinkedIn για την προσέγγιση στη νέα γενιά των Millenials.

Keywords
Τυχαία Θέματα