Ζυγός και Σχέσεις: Τα 5 πράγματα που θα τον βγάλουν εκτός εαυτού

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που συνήθως δεν έχει πολλές και συχνές εκρήξεις, παρόλο που είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να καταπιάνεται με πολλά και θέλει όλα να γίνονται με τον δικό του τρόπο. Σε μια σχέση είναι ήρεμη δύναμη και συνήθως δεν θα ενοχληθεί εύκολα με κάτι. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι λόγοι που μπορεί να τον βγάλουν εκτός εαυτού.

#1. Η επίθεση χωρίς αιτιολογία
Αν νιώσει ένας ζυγός ότι του επιτίθεσαι χωρίς να φταίει σε κάτι θα γίνει πυρ και μανία.

#2. Το να κατηγορήσεις τους δικούς του ανθρώπους
Ένα πράγμα που μπορεί να βγάλει τον Ζυγό

από τα ρούχα του είναι αν νιώσει πως κατηγορείς την οικογένειά του ή αν διανοηθεί πως θέλεις να τους βλάψεις με τον οποιονδήποτε τρόπο. Μπορεί εκείνος να λέει ό,τι θέλει για τους δικούς του αλλά δυστυχώς δεν θέλει να ακούει άσχημους χαρακτηρισμούς από τρίτους.

#3. Το να νιώσει ότι τον εκμεταλλεύτηκες
Αν θέλεις να του πεις κάτι πες του το ξακάθαρα. Μην προσπαθήσεις να τον εκμεταλλευτείς γιατί κάποια στιγμή θα το καταλάβει και θα αντιδράσει άσχημα.

#4. Το να μην τον φροντίζεις
Θέλει να έχει δίπλα του ανθρώπους που τον φροντίζουν και νοιάζονται για το καλό του. Δεν θα βγει εκτός εαυτού αν δεν του ζεστάνεις το φαγητό αλλά μπορεί και να στεναχωρεθεί.

#5. Αν του φωνάξεις…το έχασες το παιχνίδι
Μην διανοηθείς να βάλεις τις φωνές σε έναν Ζυγό γιατί κάηκες. Την πρώτη φορά μπορεί να το δεχτεί με λίγα μούτρα αλλά στη συνέχεια θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Γι’αυτό ό,τι και αν θέλεις να του πεις πες του το με ηρεμία και έτσι είναι πιο εύκολο να τον καταφέρεις και να κάνετε αυτό που θέλεις εσύ.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 11/1: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Υδροχόος: ΑΥΤΑ τα 6 ζώδια είναι ιδανικά για να δημιουργήσεις υγιή σχέση μαζί τους

Σχέσεις και Ζώδια: Οι στόχοι που πρέπει να πετύχεις στη σχέση σου μέσα στο 2021!

Keywords
Τυχαία Θέματα