To τρικ της Dakota Johnson για βλεφαρίδες που δείχνουν σαν ψεύτικες είναι απλό και πανέξυπνο!

Η Dakota Johnson είναι μία από τις πολύ αγαπημένες μας celebrities. Δείχνει υπέροχη ακόμη κι όταν κάνει βόλτες στο κέντρο της πόλης χωρίς ίχνος μακιγιάζ, τα μαλλιά της μαζεμένα και με τη φόρμα που φοράει μέσα στο σπίτι.

Αλλά ακόμη και στις επίσημες εμφανίσεις της με make up look που έχει επιμεληθεί ο προσωπικός της make up artist δείχνει ανεπιτήδευτη χωρίς υπερβολές.

Το σημείο που αγαπάει να τονίζει πάντα είναι οι βλεφαρίδες της που είναι μακριές και με τέλειες καμπύλες.

Μοιάζουν με ψεύτικες αλλά δεν είναι. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DAKOTA JOHNSON (@dakota.johnson._)

Η ίδια μάλιστα έχει δηλώσει σε μια από τις συνεντεύξεις της πως η μάσκαρα είναι το προϊόν που δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της και το μοναδικό που χρησιμοποιεί σχεδόν καθημερινά.

Όσον αφορά στο μήκος έχει ένα μικρό τρικ που της έμαθε η γιαγιά της, Tippi Hedren, πολύ πριν ασχοληθεί με την υποκριτική. Ποιο είναι;

Η Dakota το μαρτυρά: “Με είδε κάποτε να απλώνω τη μάσκαρα και μου είπε πως αν κρατώ χαμηλά έναν καθρέφτη και απλώνω τη μάσκαρα ενώ έχω χαμηλωμένο το βλέμμα θα μπορώ να την εφαρμόσω σωστά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες των βλεφαρίδων με αποτέλεσμα να αποκτούν απίθανο μήκος¨.

“Και φυσικά έχει δίκιο. Είναι μια movie star, ένας θρύλος” δήλωσε επίσης για τη γιαγιά της που ήταν επίσης ηθοποιός του Hollywood.

Και για την ιστορία θέλουμε να σας πούμε πως η συγκεκριμένη τεχνική ονομάζεται “the mirror trick” και από εδώ και στο εξής θα είναι το μικρό σας μυστικό.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Indie nails: Είναι το πιο διασκεδαστικό look και ένα από τα μεγαλύτερα trends του Χειμώνα!

Rachel Brosnahan: Η καθημερινή της ρουτίνα περιποίησης είναι ανέλπιστα απλή και πρέπει να μάθετε τα πάντα!

Keywords
Τυχαία Θέματα