Ζωή Κρονάκη: «Λύγισε» στον αέρα της ΕΡΤ -«Είναι από αυτές τις στιγμές που δεν έχεις λόγια»

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι πέντε μέλη της ελληνικής αποστολής που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λιβύη έχασαν τη ζωή τους από τη μετωπική σύγκρουση του λεωφορείου τους με φορτηγό στο δρόμο προς τη Ντέρνα.

Σήμερα (23/9), η δημοσιογράφος Έρη Βαρδάκη μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» για τη φιλία της με τους δύο από τους πέντε νεκρούς του τροχαίου δυστυχήματος και συγκλόνισε με όσα εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, τα όσα είπε η δημοσιογράφος

έκαναν τη Ζωή Κρονάκη να ξεσπάσει σε δάκρυα.

«Είναι από αυτές τις στιγμές που δεν έχεις λόγια. Η Έρη ήθελε μόνη της να βγει για τη μνήμη αυτών των παιδιών με τα οποία έχετε μεγαλώσει μαζί. Ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο και αμήχανο για όλους μας αυτό που θα κάνουμε», ανέφερε προλογίζοντας το θέμα η Ζωή Κρονάκη.

«Ήμασταν στο γραφείο και η Έρη μάς έδειχνε φωτογραφίες του γάμου της Αγγέλας και έρχεται μία βδομάδα μετά και από την απόλυτη χαρά πάμε στην απόλυτη θλίψη», περιέγραψε η παρουσιάστρια, δίνοντας στη συνέχεια τον λόγο στη δημοσιογράφο.

Η συγκινητική εξομολόγηση της δημοσιογράφου

«Γύρω στις 10 το βράδυ ανοίγω το κινητό μου και βλέπω ένα μήνυμα από ένα άγνωστο νούμερο και με ρωτάει “τι γίνεται, έχεις νέα;”. Ήταν μία παιδική φίλη της Αγγέλας, που μου λέει ότι τα παιδιά έχουν πάθει ένα ατύχημα και πως η Αγγέλα μας είναι μάλλον νεκρή», είπε αρχικά η Έρη Βαρδάκη.

«Εκεί ξεκινάει ένα γαϊτανάκι επικοινωνιών. Οι πρώτες ειδήσεις έλεγαν ότι είναι απλώς ένα ατύχημα. Μου λένε μετά ότι και ο Φίλιππος έχει “φύγει” κι αυτός», ανέφερε στη συνέχεια η δημοσιογράφος, με τους παρουσιαστές να προσπαθούν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους.

«Μιλάμε για μία κοπέλα που μία βδομάδα πριν παντρεύτηκε και επέμενε για αυτή την αποστολή. Για μένα το πιο συγκλονιστικό απ’ όλα είναι αυτό που έγραψε η Έρη: το ότι στείλαμε δύο παιδιά σαν τα ψηλά βουνά και γύρισαν πίσω στάχτες», σημείωσε στο τέλος η Ζωή Κρονάκη.

Διαβάστε επίσης: 

Μαρία Σολωμού: «Με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου δε μπορούσαμε να είμαστε μαζί γιατί…»

Πέτρος Κουσουλός: Η αποκάλυψη για το όνομα που θα δώσει στην κόρη του

«Eίναι πλεονέκτημα το ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ομοφυλόφιλος»

Keywords
Τυχαία Θέματα