Ναταλία Γερμανού: Η απίστευτη αποκάλυψη για την επέτειο του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Η Ναταλία Γερμανού έκανε σήμερα (23/9) πρεμιέρα στον Alpha με τον έκτο κύκλο του «Καλύτερα δε γίνεται».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ακούστηκε ένα τραγούδι του Χρήστου Μάστορα και των Μελισσών και, με αφορμή αυτό, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην επέτειο του τραγουδιστή και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, αποκαλύπτοντας πως η ίδια βρισκόταν στο ξενοδοχείο της Ελούντας την ημέρα όπου ο ίδιος έκανε έκπληξη στην αγαπημένη του γι’ αυτό το τόσο ξεχωριστό γεγονός.

Η αποκάλυψη της
Ναταλίας Γερμανού για την επέτειο του ζευγαριού

«Τι ωραίο τραγούδι και τι μου θυμίζει. Μου θυμίζει μια ωραία βραδιά που πέρασα στην Κρήτη. Ήμουν με τα σκυλάκια μου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και ξαφνικά ακούγονται πυροτεχνήματα, τα οποία διαρκούσαν λίγο παραπάνω από την Ανάσταση. Πρέπει να άγγιξαν το 1,5 λεπτό. Λίγο πριν τα σκυλάκια μου πάθουν αυτό το…μοιραίο, γιατί τα σκυλιά φοβούνται πάρα πολύ από όσο ξέρετε, παίρνω έντρομη τη ρεσεψιόν και λέω “σας παρακαλώ, πείτε μου τι συμβαίνει γιατί είναι έξω από το μπαλκόνι μου τα πυροτεχνήματα”.

Μου λένε “έχει επέτειο ο κύριος Μάστορας με την κυρία Καληφώνη και της έχει κάνει έκπληξη”. Της έκανε μια ωραία έκπληξη στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με τούρτες κλπ. Όλα αυτά πολύ ωραία, αλλά 1,5 λεπτό πυροτεχνήματα; Έχουμε και ζωάκια. Σου λέει ο Μάστορας “που να σκεφτώ ότι είναι η Γερμανού με τα σκυλιά. Κυρά μου, που να το ξέρω; Εγώ θέλω να γιορτάσω”», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: «Καμπανάκι» για τη Θεσσαλία – Πού θα πέσει μεγάλος όγκος νερού

Κούλλης Νικολάου: «Λύγισε» για τον πατέρα του -«Δεν τον είδα ποτέ στα μάτια να του πω “μπαμπά, σ’ αγαπώ”»

Καίτη Γαρμπή: «Δεν μπορούσα έξι μέρες μετά την κηδεία να τραγουδάω τσιφτετέλια»

Keywords
Τυχαία Θέματα