Πέτρος Κουσουλός: Η αποκάλυψη για το όνομα που θα δώσει στην κόρη του

Μπαμπάς για τρίτη φορά θα γίνει σε λίγες ημέρες ο Πέτρος Κουσουλός και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του την κόρη του.

Λίγο πριν ζήσει αυτή την τόσο ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή, ο γνωστός δημοσιογράφος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, αλλά και την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star.

Όσα δήλωσε ο Πέτρος Κουσουλός στην κάμερα της εκπομπής
του Mega

Για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα: «Υπάρχουν συζητήσεις σε ότι αφορά μία εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή κι εκτιμώ ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νέα».

Για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη: «Δεν είχε προσχεδιαστεί, υπήρξαν συζητήσεις με το κανάλι αλλά και ένα project που για συγκεκριμένους λόγους δεν προχώρησε. Την παρουσίαση μιας βραδινής εκπομπής με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τον Δημήτρη Μαρέδη. Στις αρχές Ιουλίου κλήθηκα να διαπραγματευτώ με τους υπεύθυνους της παραγωγής κι υπήρξε μία διάσταση μεταξύ αυτού που ζητούσα εγώ και αυτού που αντιπρότεινε το κανάλι κι ως εκ τούτου δεν ακολούθησε η ανανέωση».

Για την προσωπική του ζωή και το γεγονός ότι θα γίνει ξανά μπαμπάς: «Η Ευαγγελία έχει κλείσει και τις 40 εβδομάδες της κύησης. Έχω δύο παιδιά, αλλά ο τρόπος που βιώνεις ένα τοκετό και μία εγκυμοσύνη είναι πρωτόγνωρος, είναι μοναδικά τα συναισθήματα και με το καλό να έρθει στον κόσμο η μικρή.

Έχουμε σκεφτεί όνομα. Δεν είναι κάτι που προέρχεται από παππούδες και γιαγιάδες. Είναι ένα όνομα που δεν έχει σχέση με τους συγγενείς μας. Είναι ένα όνομα που αποφασίσαμε από κοινού με την Ευαγγελία».

Διαβάστε επίσης:

«Eίναι πλεονέκτημα το ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ομοφυλόφιλος»

Ναταλία Γερμανού: Η απίστευτη αποκάλυψη για την επέτειο του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Κακοκαιρία: «Καμπανάκι» για τη Θεσσαλία – Πού θα πέσει μεγάλος όγκος νερού

Keywords
Τυχαία Θέματα