Ζώδια: Αυτός είναι ο χειρότερος συνδυασμός ever!

Ο Κριός και ο Ταύρος είναι δύο ζώδια που καλό θα ήταν να αποφεύγουν τις σχέσεις- ναι, κι όμως, δεν σας κάνουμε καμία πλάκα. Γιατί πολύ απλά οι Κριοί είναι πολύ δυναμικά ζώδια και επίμονα και οι Ταύροι είναι πολύ ξεροκέφαλοι.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η σχέση τους να περνάει από 40 κύματα και να δυσκολεύονται πολύ να διατηρήσουν την ηρεμία και τη γαλήνη

τους -κορίτσια μιλάμε για μια σκέτη κόλαση και μόνο αν κι εσείς έχετε ζήσει κάτι ανάλογο τότε μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς σας λέμε.

Ο Ταύρος θέλει επίσης να ξέρει πού βρίσκεται η σχέση τους όλη την ώρα ενώ ο Κριός είναι πιο ελεύθερο πνεύμα και εκνευρίζεται να βάζει όρια στον έρωτά του.

Όταν η σχέση τους φτάσει στο τέλος, ο Κριός θα θέλει απλά να απομακρυνθεί ήρεμα ενώ ο Ταύρος θα ζητάει συνεχώς εξηγήσεις κάτι που θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη ένταση ανάμεσά τους -ποιος τους είδε εκεί και δεν τους φοβήθηκε.

Τώρα που ξέρετε πως λειτουργούν πια στις σχέσεις αυτά τα δύο ζώδια, τι θα κάνετε; Θα θελήσετε να τους δώσετε μια ευκαιρία και να προσπαθήσετε να είστε μαζί, ή θα τρέξετε μακριά τους χωρίς δεύτερη σκέψη; Στείλτε μας μήνυμα με την απάντησή σας!

Διαβάστε ακόμα: Δεν φαντάζεσαι ποιο είναι το πιο «δύσκολο» ζώδιο στο σεξ!

Keywords
Τυχαία Θέματα