Πρέπει τελικά το κονσίλερ να έχει την ίδια απόχρωση με το φον ντε τεν;

Οι απορίες σας σχετικά με το κονσίλερ είναι πολλές και διάφορες. Το γνωρίζουμε γιατί ρωτάτε συχνά τόσο εμάς όσο και τους ειδικούς. Εκτός από τον σωστό τρόπο εφαρμογής, την υφή και τη σειρά εφαρμογής θέλετε να ξέρετε τα πάντα σχετικά με τη σωστή απόχρωση.

Ποια είναι η κατάλληλη για τον δικό σας τόνο αλλά και αν πρέπει να ταιριάζει με το φον ντε τεν σας. Το τελευταίο μάλιστα ερώτημα σας απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Και όπως καταλαβαίνετε την απάντηση την δίνουν και πάλι οι ειδικοί.

Πρέπει το κονσίλερ να έχει την ίδια ακριβώς απόχρωση με το φον ντε τεν; Από τη

μία και αν το πάρουμε με βάση τη λογική ναι. Πρέπει να ταιριάζουν οι δύο φόρμουλες μεταξύ τους ώστε να μην δημιουργείται μια περίεργη αντίθεση ή διαφορά.

Παράλληλα όμως θα πρέπει να καλύπτει τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες και αυτό σημαίνει ότι ίσως θα χρειαστεί να έχει διαφορετικό υποτόνο ώστε να αντιμετωπίσει τυχόν ατέλειες όπως είναι οι μαύροι κύκλοι, οι ευρυαγγείες και οι δισχρωμίες.

Θα μας πείτε τώρα με το δίκιο σας ποιος είναι ο σωστός υποτόνος για εσάς; Θα πρέπει να επιλέξετε ένα θερμό τόνο ώστε να ισορροπήσετε το μπλε που υπάρχουν στους μαύρους κύκλους για παράδειγμα. Το ίδιο ισχύει αν έχετε σημάδια από ακμή ή ουλές.

Στην πραγματικότητα όμως θα εξακριβώσετε μόνες σας δοκιμάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις κονσίλερ απλώνοντάς το στο σημείο που θέλετε και πάντα με φυσικό φως. Θα έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι αν θέλετε να κάνετε contouring το κονσίλερ πρέπει να είναι πιο σκούρο από τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Καλό είναι επίσης να εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία make up artist αφού μόνο εκείνος μπορεί να σας πει με σιγουριά ποιο είναι το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το κονσίλερ άλλωστε είναι ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα στην καθημερινή σας ρουτίνα και αξίζει να το επιλέξετε με προσοχή αλλά και να ξοδέψετε κάτι τις παραπάνω για να το αποκτήσετε.

Διαβάστε ακόμη:

Ο make up artist της Jennifer Lopez αποκαλύπτει το μυστικό της λάμψης της που είναι πραγματική έκπληξη

Μια συλλογή βερνικιών ασορτί με τις πορσελάνες του τσαγιού σας

Keywords
Τυχαία Θέματα