H Sarah Hyland έκοψε τα μαλλιά της και έγινε άλλος άνθρωπος

Τα έχουμε πει, καθημερινά θα έχουμε ρεπορτάζ για μία celebrity που έκοψε τα μαλλιά της. Γέμισε το Instagram με φωτογραφίες του νέου look τους. Και φυσικά 99% είναι lob. Ασύμμετρο, κλασικό, shaggy ή ότι άλλο τους προτείνουν οι προσωπικοί τους hairstylists. Julia Roberts, Chrissy Teigen και Charlize Theron είναι μόνο μερικές από τις οποίες αποφάσισαν να ακολουθήσουν την τάση.

Περιμένουμε να δούμε που θα πάει αυτό, γιατί σε λίγο όλο το

Hollywood θα έχει το ίδιο κούρεμα. Πέρασαν οι μέρες που μιλούσαμε για τα μακριά, υπέροχα, λαμπερά μαλλιά με ανάλαφρες μπούκες. Τώρα αναλύουμε τις διαφορές στα bob.

Σειρά λοιπόν έχει η star της σειράς Modern Family, Sarah Hyland η οποία αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της σε bob φυσικά. Ένα shaggy, cool, rock n’ roll, messy bob. Το αποκάλυψε φυσικά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό και όπως γίνεται πάντα οι θαυμάστριες ξετρελάθηκαν και προφανώς έκλεισαν αμέσως ραντεβού με τον κομμωτή τους για να το αντιγράψουν.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Hyland (@sarahhyland) στις 18 Μάρ, 2019 στις 8:17 πμ PDT

Η Hyland απόκτησε ένα look με βαριές αφέλειες και ασυμμετρίες με αποτέλεσμα τα μαλλιά της να δείχνουν πιο ανάλαφρα απ’ ότι πριν. Οι fans μάλιστα σχολιάζοντας σύγκριναν το look με το 90’s κούρεμα της Courtney Cox ενώ κάποιες άλλες θεώρησαν ότι προσθέτει μια πινελιά μυστηρίου που πολύ της ταιριάζει. Δεν θα διαφωνήσουμε μ’ αυτό αφού πράγματι της χαρίζει ένα cool και femme fatale ταυτόχρονα ύφος.

Η star πριν από μερικές εβδομάδες είχε προειδοποιήσει κατά κάποιο τρόπο τους followers γι’ αυτή της την κίνηση ανεβάζοντας μια παλιότερη φωτογραφία με κοντά μαλλιά και ρωτώντας “Ποιος είναι έτοιμος για κοντά μαλλιά; Νομίζω πως είναι καιρός”.

Εμείς φυσικά θα συνεχίσουμε να σας παρουσιάζουμε κάθε διασημότητα που κόβει τα μαλλιά της. Αργά ή γρήγορα θα το αποφασίσετε κι εσείς οπότε θα πρέπει να έχετε ένα φάκελο με τα κουρέματα στη διάθεση σας ώστε όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή να μπορέσετε να αποφασίσετε ποιο είναι εκείνο που θα αντιγράψετε.

Διαβάστε ακόμη:

Butterfy Nail: Το ωραιότερο και πιο ρομαντικό look

H Rosie Huntington Whiteley σας δείχνει πως θα αποκτήσετε το τέλειο make up look της

Keywords
Τυχαία Θέματα