Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή: Μετά τη δεύτερη αποβολή ένιωθα ανήμπορη

22:05 22/4/2023 - Πηγή: InStyle

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν αναγκάστηκε να διακόψει δύο εγκυμοσύνες, μίλησε η Πέννυ Μπαλτατζή στην εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ2.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην περίοδο που παντρεύτηκε τον σύντροφό της Χρήστο, πιστεύοντας ότι κάνοντας οικογένεια, πολύ απλά και χωρίς δυσκολίες θα αποκτήσουν και παιδιά.

Ωστόσο η ζωή της επιφύλαξε ατυχίες, καθώς η Πέννυ Μπαλτατζή παρόλο που μετά τον γάμο της έμεινε έγκυος, η ιατρική διάγνωση έδειξε ότι το μωράκι δεν μεγάλωνε και δεν τρεφόταν σωστά με αποτέλεσμα να μη μεγαλώνει.

“Ο

γιατρός μας είπε ότι το μωράκι έχει πρώιμη ανεπάρκεια πλακούντα και ότι έπρεπε να κάνουμε διακοπή της κύησης. Οπότε πήραμε τη μεγάλη απόφαση και προχωρήσαμε στη διακοπή, η οποία βέβαια ήταν πολύ συνειδητή. Η φύση ξέρει, η φύση μάς προστατεύει, δεν θέλω ποτέ να φέρω στον κόσμο έναν άνθρωπο που θα είναι δυστυχισμένος, αλλά θέλω να είναι ένα παιδί που θα μπορεί να παίξει χαρούμενο στην παιδική χαρά.”

Και συνέχισε: “Έγινε αυτό και μετά από έξι μήνες έμεινα έγκυος και κάνω εξωμήτριο. Το πρώτο δεν με διέλυσε… το δεύτερο όμως με διέλυσε! Μετά ένιωθα ανήμπορη για το οτιδήποτε» είπε χαρακτηριστικά η Πέννυ Μπαλτατζή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πώς την επηρέασε η ψυχική ασθένεια της μητέρας της, την περίοδο που διέκοπτε τις εγκυμοσύνες της.

“Είχα την μαμά μου, που εκείνη την περίοδο, διένυε το δεύτερο έτος με πλάγια μυατροφική σκλήρυνση και πάλευα για να ισορροπήσω μέσα μου όλα αυτά που έχω βιώσει μαζί της, αυτά που δεν θα βιώσω μαζί της και αυτά που βιώνω μαζί της.”

Και τόνισε συγκινημένη η Πέννυ Μπαλτατζή: “Και από την άλλη είχα όλη τη χαρά που βίωνα στην προσωπική μου ζωή και την άνοδο που είχα στην επαγγελματική μου ζωή. Δεν μου έφτανε όμως αυτό, δεν με γέμιζε. Δεν μπορούσε τίποτα να γεμίσει το κενό από τη μαμά μου.”

Πέννυ Μπαλτατζή: Έγινε μητέρα για δεύτερη φορά – Τα πρώτα της λόγια μέσα από το μαιευτήριο

Keywords
Τυχαία Θέματα