Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτσι σχολίασε τη νέα κριτική επιτροπή του GNTM

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» συνάντησε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί λίγο πριν αναχωρήσει για τα Κουφονήσια. Η παρουσιάστρια του Asia Express μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι ενώ σχολίασε και τη νέα κριτική του GNTM.

Για το Asia Express: «Ήταν απίστευτη

εμπειρία το Asia Express, όταν βγει στον αέρα θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Θα δείτε πολύ ωραία πράγματα. Δεν έχω αγωνία για το αποτέλεσμα γιατί ξέρω και εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που το κάνουν».

Για τη νέα επιτροπή του GNTM: «Η νέα επιτροπή του GNTM είναι συγκλονιστική. Συγχαρητήρια, πολύ ωραία επιλογή. Ο Τάσος είναι αληθινός άνθρωπος, έξω καρδιά, η Σοφία είναι το τώρα και το αύριο της μόδας οπότε η άποψή της με αφορά και έχεις και τη Βίκυ και τον Γιώργο που είναι κλασικές αξίες, οπότε πιστεύω ότι η επιτροπή είναι τέλεια».

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Σοφία Χατζηπαντελή: «Ο κόσμος θα σχολιάσει το προφανές, τι να με κόφτει εμένα; Η Σοφία έχει μεγάλη καριέρα πίσω της, οπότε δεν έχει σημασία τι λέγεται…».

Για την απουσία της από το GNTM: «Το GNTM δεν μου λείπει, μου λείπουν οι άνθρωποι που το έκαναν, που δεν τους έχω χάσει γιατί είμαστε μια παρέα».

Διαβάστε ακόμα:

 Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα 2/7

 Νίκος Μουτσινάς: «Έπαθα εγκεφαλικό την πρώτη φορά που με φίλησε αγόρι, νόμιζα ότι μας κοιτούσαν όλοι»

 Josephine: Απαντάει πρώτη φορά για το περιστατικό στα VMA, μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα