Νίκος Μουτσινάς: «Έπαθα εγκεφαλικό την πρώτη φορά που με φίλησε αγόρι, νόμιζα ότι μας κοιτούσαν όλοι»

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Dot.» και σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Antivirus ενώ μίλησε και για τη σχέση με τη μητέρα του, όταν της αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Για το εξώφυλλο στο Antivirus και τη συνέντευξη που έδωσε

«Για το εξώφυλλο στο Antivirus μιλούμε περίπου ένα χρόνο και έλεγα δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν είναι η ώρα. Είχα κάνει και πέρυσι το καλοκαίρι το Down Town

Κύπρου, είχε κομμάτι για την ΛΟΑΤΚΙ, δεν έλεγα ανοιχτά «είμαι gay» κλπ., αλλά φανταζόμουν ότι με τα λεγόμενά μου αν κάποιος αναρωτιόταν δεν είχε διαβάσει καλά τη συνέντευξη.

Εμένα δεν με καίει να φιληθώ στον δρόμο, δεν νιώθω περιορισμένος αν δεν φιληθώ στον δρόμο. Κάποιος όμως μπορεί να νιώθει. Οπότε με αυτή τη σκέψη είπα πάμε να το κάνουμε γιατί μπορεί σε 1-2 εγκεφάλους να γίνει ένα κλικ, αλλά είπα αν είναι να τα πούμε θα τα πούμε. Ήταν και μια μικρή ανασκόπηση δική μου.

Θυμάμαι ότι έπαθα εγκεφαλικό, όταν με φίλησε ένα αγόρι. Νόμιζα ότι με κοιτούσαν όλοι και φώναζαν ντροπή… Πίστευα ότι το ήξεραν όλοι, αλλά αυτό δεν συνέβαινε. Γύρισα σπίτι και κάθισα σε μία καρέκλα. Είχα ζοριστεί μάλλον και εγώ αλλά δεν το καταλάβαινα».

Για τη σχέση του με τη μητέρα του

«Η μαμά μου με λάτρευε άνευ όρων αλλά με εκατομμύρια όρους συγχρόνως. Όταν είπα στη μαμά μου τι συμβαίνει, δεν μπορούσε να μην παίξει τον ρόλο της Ελληνίδας μάνας. Βέβαια, πιστεύω ότι δεν ήθελε να παντρευτώ και ποτέ γιατί δεν ήθελε άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Της είχα πει να μου πει και ευχαριστώ γιατί δεν θα ανεχόταν άλλη γυναίκα στο σπίτι. Όταν τής είχα πάει κορίτσι στο σπίτι, είχε φύγει από το σπίτι με κατεβασμένο το πρόσωπο».

Διαβάστε ακόμα:

 Josephine: Απαντάει πρώτη φορά για το περιστατικό στα MAD, μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε

 Θέμης Αδαμαντίδης: Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

 Ηλίας Νικολακόπουλος: Πλήθος κόσμου στην πολιτική κηδεία του

Keywords
Τυχαία Θέματα