Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Οι δηλώσεις για το baby shower και η αμηχανία στην ερώτηση για τον γάμο

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής 1/7  το baby shower για τον γιο τους ενώ λίγο νωρίτερα επισημοποίησαν τη σχέση τους ανήμερα της πρώτης επετείου τους. Το ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για το ευτυχές γεγονός.

«Αισθανόμαστε πολύ όμορφα, ανυπομονούμε, χαμογελάμε! Ο μικρός μεγαλώνει, βαραίνουμε, κλωτσάει συνέχεια και γενικά νομίζω απολαμβάνουμε πολύ αυτή την περίοδο», δήλωσε η Λάουρα Νάργες, με τον Χρήστο Σαντικάι να προσθέτει: «Μας φαίνεται

απίστευτο ότι μέσα σε έναν χρόνο έχουμε ζήσει αυτά τα όμορφα πράγματα και η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για εμάς γιατί σαν σήμερα γίναμε ζευγάρι».

Όταν το ζευγάρι ρωτήθηκε για τον γάμο του, αρκέστηκε να αναφέρει: «Τα έχουμε κάνει αυτά! Δεν έχουμε πάρει ακόμα την ευχή του Θεού αλλά έχουν πέσει οι υπογραφές… Έγινα όλα σήμερα! Δεν θέλουμε να πούμε αν μιλάμε για σύμφωνο συμβίωσης ή για πολιτικό γάμο. Το πιο όμορφο συναίσθημα σήμερα είναι ότι θα μοιραστούμε κάτι τόσο σημαντικό με τις οικογένειές μας και τους φίλους μας».

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Φιλιππίδης: Η αντίδρασή του, όταν του ανακοινώθηκε ότι αφέθηκε ελεύθερος

 Καίτη Γαρμπή: Θετική στον κορονοϊό η τραγουδίστρια και ο γιος της – Το δημόσιο μήνυμα

 Δέσποινα Βανδή: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Βασίλη Μπισμπίκη

Keywords
Τυχαία Θέματα