Υπάρχει ένα jacket που έχει γίνει viral μέσα σε λίγες ημέρες!

Υπάρχουν κάποιες τάσεις στα jackets και στα παλτό που τις γνωρίζουμε από ένα χρόνο πριν και τις περιμένουμε με ανυπομονησία και υπάρχουν και τα trends που δημιουργούνται μέσα στα social media σχεδόν μέσα σε μια νύχτα. Έτσι λειτουργεί πλέον ο χώρος της μόδας και συνέχεια υπάρχουν ανατροπές στα trends. Αυτό έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες με τη συνεχή εμφάνιση μιας νέας τάσης που φαίνεται να έχει γίνει viral.

Πρόκειται για το teddy jacket που ήρθε για να μείνει

και ήδη το έχουν λατρέψει πάρα πολλές fashionistas. Μέχρι τώρα επιλέγαμε το teddy coat σε πολλές εμφανίσεις μας αλλά πλέον ήρθε η ώρα και του teddy jacket για να κερδίσει την προσοχή που του αναλογεί.

Η Veronica Ferraro, γνωστή influencer της Ιταλίας με εκατομμύρια followers, μας δείχνει το δικό της αγαπημένo teddy jacket που έχει πάνω του αρκουδάκια και φαίνεται πολύ ζεστό και cozy. Η ίδια το συνδυάζει με τζιν και μπότες και δημιουργεί ένα look που είναι casual και κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Veronica (@veronicaferraro)

H Mary Lawless Lee κάνει μια αντίστοιχη επιλογή και μας εντυπωσιάζει με το στιλ της. Η γνωστή fashionista φοράει teddy jacket σε μπεζ απόχρωση και το συνδυάζει με τζιν, combat boots και Chanel τσαντάκι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Lawless Lee (@marylawlesslee)

To συγκεκριμένο jacket είναι σχεδιασμένο για πιο casual εμφανίσεις και οι περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν σε συνδυασμό με τζιν και μπότες ή sneakers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall Walters (@kendall_walters)

Σε καταστήματα και online shops μπορείς να βρεις πολλά σχέδια που θα σε κερδίσουν. Οι πιο γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν για μια ακόμα χρονιά και είναι αυτές που επιλέγουμε και φέτος.

Διαβάστε ακόμα: Οι πιο γνωστές influencers μας δείχνουν τι φοράνε στο σπίτι τους αυτή την εβδομάδα

Nα πώς θα φορέσεις τα Peter Pan Collars που παραμένουν στην κορυφή των top trends

Aυτά τα 6 στιλιστικά tips της Olivia Palermo δεν θα σου στοιχίσουν σχεδόν τίποτα και είναι υπέροχα!

Keywords
Τυχαία Θέματα