Ο Γιάννης Δρυμωνάκος μιλά για τη φίλη του, Κάτια Ταραμπανκό: “Άποψή μου είναι ότι δεν είπε ψέματα”

Συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε ο Γιάννης Δρυμωνάκος και μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor. 

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για την Κάτια Ταραμπανκό, με την οποία είναι φίλοι και πρώην συνεργάτες. Σχολίασε την κίνησή της να φάει κρυφά ρύζι από τους συμπαίκτες της, αλλά και τις κατηγορίες που ακούστηκαν για εκείνην.

Για τα σχόλια που έκαναν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Περικλής Κονδυλάτος για την Κάτια Ταραμπανκό, ανέφερε: “Ήταν άσχημο από μεριάς τους, όταν έλειπε να λένε τέτοια λόγια και

να μην μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Η Κάτια ζήτησε συγγνώμη, ήταν ένα μεγάλο φάουλ ειδικά για εκεί που μετράμε τον κόκκο ρυζιού. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν είπε ψέμματα για να φύγει. Έπρεπε να φύγει και καλά έκανε”.

΄Όσο για το αν οι παίκτες μπορούν να βρουν φαγητό, ο πρώην Survivor, είπε: “Όλοι έχουμε βρει αποφάγια. Εκεί που πάμε για τα αγωνίσματα θα παρατηρήσεις δεξιά και αριστερά ότι υπάρχει κόσμος που θα πετάξει κάτι στην άκρη. Το μάτι κόβει, περιμένεις να το αφήσει και θα πας να το πάρεις. Οι κακοί γίνονται πιο γρήγοροι και οι πιο γυμνασμένοι, λόγω αφαγίας γίνονται πιο αργοί”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Σοφία Μπεκατώρου αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει τώρα για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη

Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός

Το Πρω1νό-Αποκλειστικό: Δεν φαντάζεστε ποιοι δέχτηκαν πρόταση για το Survivor! 

Keywords
Τυχαία Θέματα