Αυτές είναι οι τσάντες που θα ερωτευτείς και θα θέλεις να αποκτήσεις μέσα στο 2021!

H μόδα στις τσάντες αλλάζει σχετικά σε αργούς ρυθμούς και γι’ αυτό πολλές φορές θέλουμε να αποκτάμε κομμάτια από γνωστούς οίκους που ξέρουμε πως θα έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας για μια ζωή.

Είναι γεγονός πως η τσάντα είναι μια επένδυση που αξίζει να κάνεις και είναι σίγουρα ένα αξεσουάρ που αναβαθμίζει πολύ την εμφάνιση μιας γυναίκας.

Οι πιο γνωστοί οίκοι μόδας κυκλοφορούν μερικά πολύ εντυπωσιακά σχέδια που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ποιο από τα παρακάτω θα ήθελες να κάνεις δικό σου;

#1. Η Jackie bag

από τον οίκο Gucci
H συγκεκριμένη τσάντα δημιουργήκε στα 50s και της δόθηκε το όνομα της Jackie Kennedy. Φέτος ο οίκος έχει επαναφέρει το συγκεκριμένο σχέδιο και έχει λανσάρει πολλά ιδιαίτερα prints που εντυπωσιάζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UNIQUE.designerbags (@unique.designerbags)

#2. Η Flamenco τσάντα από τον οίκο Loewe
Ένα από τα πιο γνωστά e-shops παγκοσμίως, το Net-a- porter παρατήρησε μια πολύ μεγάλη άνοδο στις πωλήσεις της συγκεκριμένης τσάντας από τον οίκο Loewe. O σχεδιαστής Jonathan Anderson έκανε το θαύμα του και δημιούργησε ένα σχέδιο τσάντας που φαίνεται να έχουν λατρέψει ήδη όλες οι γυναίκες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOEWE (@loewe)

#3. H Ava bag από τον οίκο Celine 
H συγκεκριμένη τσάντα είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του οίκου Celine για το 2021. Είναι εμπνευσμένη από τα 90s και την έχουν ήδη αγαπήσει μοντέλα όπως η Kai Gerber. Κυκλοφορεί σε πολλά σχέδια και στιλ και θα την κρατήσεις εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CELINE (@celine)

#4. H Cleo bag από τον οίκο Prada
Είναι από τα πιο ωραία micro bags που έχουμε δει φέτος. Σε πιο κλασικό σχέδιο, η Cleo bag καταφέρνει να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πρόκειται για ένα σχέδιο από την κοινή κολεξιόν των Miuccia Prada και Raf Simons και αποτελεί μια τσάντα- φαινόμενο, χάρη στις πωλήσεις που ήδη έχει κάνει αλλά και στα posts που την έχουμε δει στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada)

#5. H Alexa bag από τον οίκο Mulberry
Δημμιουργήθηκε προς τιμήν της Fashion Editor Alexa Chung και είναι σχεδιασμένη σε ένα από τα χαρακτηριστικά σχέδια του αγαπημένου οίκου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mulberry (@mulberryengland)

Διαβάστε ακόμα: 5 look της Negin Mirsalehi που θέλουμε να αντιγράψουμε ASAP

Street Fashion: Η Φαίη επιλέγει ΑΥΤΕΣ τις 3 τάσεις για τις εμφανίσεις της εκτός εκπομπής

Οι πιο γνωστές influencers ποζάρουν με δερμάτινα ρούχα και μας εμπνέουν

Keywords
Τυχαία Θέματα