Ξυπνήσατε με μαύρους κύκλους και πρήξιμο κάτω από τα μάτια; Δείτε πως θα τα αντιμετωπίσετε στο λεπτό!

Αν και μένετε σπίτι και δεν κουράζεστε υπερβολικά έχετε άγχος και είναι αρκετές οι νύχτες που δεν κοιμάστε καλά. Για την ακρίβεια, κάποιες από εσάς έχετε αυπνίες που σας ταλαιπωρούν.

Επίσης, βλέπετε ξεκινάτε μια σειρά στο Netflix αργά το απόγευμα και καταλήγετε να δείτε όλα τα επεισόδια με μιας. Ενώ είναι και τα zoom calls με τους συναδέλφους και τις κολλητές που διαρκούν αρκετές ώρες και σας κουράζουν πολύ.

Όλα αυτά αφήνουν σημάδια στην περιοχή των ματιών που σημαίνει

μαύροι κύκλοι, σακούλες και πρηξίματα. Αν λοιπόν σήμερα το πρωί ξυπνήσατε με τα συγκεκριμένα σημάδια κούρασης δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας ώστε να τα εξαφανίσετε αμέσως. 

Πρήξιμο: Το μυστικό βρίσκεται στην κουζίνα σας και δεν είναι άλλο από το πράσινο τσάι σε φακελάκι. Γνωρίζετε τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες χάρη στην καφεΐνη που περιέχει στη σύνθεση του. Τι πρέπει να κάνετε;

Αρχικά θα  βυθίσετε το φακελάκι για 2 λεπτά μέσα σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό και στη συνέχεια θα το βάλετε στο ψυγείο για 20 περίπου λεπτά. Τέλος, χαλαρώστε στον καναπέ σας, τοποθετήστε τα φακελάκια στα μάτια σας, αφού προηγουμένως τα έχετε στραγγίσει καλά και αφήστε να δράσουν για 20-25 λεπτά.

Αμέσως μετά απλώστε την κρέμα ματιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beautytips (@beautitipsforyou)

Μαύροι κύκλοι: Ακολουθείτε τις ίδιες ακριβώς κινήσεις που κάνετε και για το πρήξιμο, με μία διαφορά.

Σ’ αυτή την περίπτωση θα χρειαστείτε μαύρο τσάι αφού είναι κατάλληλο για τον αποχρωματισμό και την τέλεια όψη του δέρματος στην συγκεκριμένη περιοχή.

Μπορείτε να επαναλαμβάνετε άφοβα κάθε φορά που τα σημάδια κάνουν την εμφάνιση τους. Απλά μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε σωστά την περιοχή των ματιών και να απλώνετε τα φακελάκια σε στεγνό και καθαρό δέρμα. 

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Δείτε πως χαρίζουν οι Γαλλίδες τέλεια λάμψη στα μαλλιά τους!

Άδεια Ομορφιά: Είναι η νέα beauty συνήθεια που κρύβει τη δύναμη της ανακύκλωσης!

Keywords
Τυχαία Θέματα