Ανδρέας Μικρούτσικος: Η πρόταση που δέχθηκε από τον ΣΚΑΪ μετά το τέλος του Big Brother

Μπορεί τo Big Brother να ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή (18/12), ο Ανδρέας Μικρούτσικος ωστόσο συζητάει για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα μετά την πολυσυζητημένη του επιστροφή στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου και την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ο ΣΚΑΪ θέλει να κρατήσει στο δυναμικό του τον παρουσιαστή για το επόμενο μεγάλο του project.

«Tην

επόμενη Παρασκευή τελειώνει το Big Brother και κανονικά εκεί θα ήταν η τελευταία εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου στον ΣΚΑΪ. Δεδομένου ότι δεν έχει κάποιο συμβόλαιο με τον σταθμό για διαρκή συνεργασία. Η ένταση δημιουργεί την εντύπωση πως ένας λόγος παραπάνω να χωρίσουν εκεί οι δρόμοι τους», τόνισε αρχικά η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Στην συνέχεια η δημοσιογράφος συμπλήρωσε πως «οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, όμως, σκέφτονται τον Ανδρέα Μικρούτσικο και για ένα νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Ο λόγος είναι για το House of fame. Δεν τον σκέφτονται για την παρουσίαση, ούτε για μια θέση στην κριτική επιτροπή αλλά για έναν άλλο ρόλο στην μουσική ακαδημία. Να είναι ο μέντορας των επίδοξων τραγουδιστών με την μεγάλη εμπειρία και τις γνώσεις που έχει στο τραγούδι».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ανέφερε:

Διαβάστε περισσότερα:

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν είμαι άλογο κούρσας ή σκυλί του πολέμου της τηλεόρασης»

Τηλεθέαση: The Bachelor ή Βig Brother κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό;

Η on air εξομολόγηση του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τον κορονοϊό: «Με ταλαιπώρησε και εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα