Ξέσπασε κατά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: “Φαντάζομαι ότι δεν ντρέπεται…”

Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model οι διαγωνιζόμενες ανέβηκαν πάνω σε μια κινούμενη πλατφόρμα και κάνοντας τον γύρο της Αθήνας έπρεπε να κάνουν ντουζ και να ποζάρουν στον φακό  με παιδικότητα και χαρά.

Το πρωί της Τετάρτης (9/10) προβλήθηκαν σχετικά πλάνα στο Πρω1νό και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη φωτογράφηση έξω από τη Βουλή και το σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. “Είσαι μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων, δώστα όλα!”, είχε πει το μοντέλο στην παίκτρια.

Ο παρουσιαστής σχολίασε τα όσα είδαμε, τονίζοντας: “Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δείχνει μια έλλειψη παιδείας, έλλειψη μόρφωσης. Κάθε άλλο από το να δείξεις πόσο αγαπάς το σώμα σου είναι αυτό. Αυτό είναι μια έκθεση κρεάτων μέσα στη μέση της Αθήνας. Είναι το πόσο χρησιμοποιούμε εμείς το ότι εσύ αγαπάς το σώμα σου για νούμερα τηλεθέασης. Μπροστά στους οδηγούς, σε κοινή θέα, είναι με τα εσώρουχα. Εγώ το βρίσκω φαλλοκρατικό και σεξιστικό”!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη με τη σειρά της ανέφερε: “Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαντάζομαι ότι δεν ντρέπεται. Εγώ θα ντρεπόμουν αν το έβλεπα αυτό. Ελπίζω να της ξέφυγε. Μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων δεν λες σε ένα κορίτσι με το βρακί και το σουτιέν “δώστα όλα”. Είναι το σύμβολο της ελληνικής Δημοκρατίας. Στάσου ρε φίλε. Που είσαι; Στη Βουλή των Ελλήνων μπροστά με το βρακί και το σουτιέν, “δώστα όλα”. Τι να δώσει;”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα παντρευτεί! 

Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Ειρήνης Παπαδοπούλου! 

Η Φαίη αποδέχτηκε την πρόκληση του Μουτσινά και δεν πάει το μυαλό σας τι του ζήτησε να φορέσει! 

Keywords
Τυχαία Θέματα