Milky white: Το μανικιούρ της Khloe Kardashian που πρέπει να αντιγράψετε ακόμη κι αν δεν έχετε τεχνητά νύχια

Οι αδερφές Kardashian έχουν μεγάλη αδυναμία στα πολύ μακριά, τεχνητά νύχια και τα έντονα χρώματα. Αλλάζουν τα nail looks το ίδιο συχνά με το χρώμα και το μήκος στα μαλλιά τους. Ναι, δεν είναι ιδιαίτερα σταθερές αλλά αυτός είναι  ο λόγος που γίνονται καθημερινά θέμα συζήτησης στα social. Άλλωστε φροντίζουν να μας ενημερώνουν καθημερινά για κάθε τους κίνηση με post και stories.

Και πρέπει να παραδεχτούμε πως αρκετές φορές μας δίνουν ιδέες. Όπως για παράδειγμα το νέο bob της Khloe που μας παραπέμπει στα 90’s αφού είναι πιο κοντά κομμένα τα

μαλλιά της πίσω και πιο μακριά μπροστά. Και χθες ήρθε με το νέο της μανικιούρ να μας δώσει μια ακόμη πρόταση. Πρόκειται για ένα milky white που είναι διαχρονικό και ταιριάζει σε όλες τις εποχές και περιστάσεις. Επίσης είναι κατάλληλο για όλα τα μήκη νυχιών ενώ κολακεύουν όλους τους τόνους δέρματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chaun P. (@chaunlegend) στις 7 Οκτ, 2019 στις 9:31 πμ PDT

Ναι, δεν είναι κατάλληλο μόνο για τα πολύ μακριά νύχια της Khloe αλλά και για τα πιο κοντά. Εμείς άλλωστε δεν έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα τεχνητά νύχια των Kardashian αλλά να, κάτι τέτοια κάνουν μερικές φορές και δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε μαζί τους.

Όπως καταλαβαίνετε το απαλό και chic milky white είναι η πρόταση μας γι’ αυτή την εβδομάδα. Μπορείτε να το δημιουργήσετε μόνες σας στο σπίτι. Θα πρέπει να έχετε εκτός από το βερνίκι, top coat, base coat και ένα ενυδατικό λάδι για την περιοχή γύρω από τα νύχια.

Επειδή είναι πολύ απαλή απόχρωση επιβάλλεται να απλώσετε δύο στρώσεις τουλάχιστον.

Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας milky white βερνίκια.

Essie Nail Color, Marshmallow

OPI Nail Lacquer, Funny Bunny

Korres Gel Effect Nail Colour, Porcelaine White

Seventeen Nail Enamel Supreme Shine No 3

Κεντρική photo: George Pimentel/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Κολοκύθα: Τέλεια για το Halloween και για το δέρμα σας

H Gigi Hadid είναι το νέο πρόσωπο του φθινοπωρινού σας αρώματος

Keywords
Τυχαία Θέματα