Το τελευταίο beauty look της Charlize Theron είναι το ίδιο συγκλονιστικό με τα μαλλιά της

Η Charlize Theron είναι μία από τις ομορφότερες stars των τελευταίων, πολλών χρόνων. Σωστά; Σωστά. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα είναι ιδιαίτερα τολμηρή όσο αφορά το beauty look. Αποφάσισε να αλλάξει το εμβληματικό της ξανθό χρώμα στα μαλλιά για ένα φυσικό και γλυκό καστανό. Και στην απονομή των περσινών βραβείων Oscar την είδαμε με ένα κοντό bob αποδεικνύοντας ότι ακολουθεί πιστά

τις τάσεις. Υπεύθυνος για τις αλλαγές στα μαλλιά της είναι ο celebrity haistyist Adir Abergel. Αν δεν τον γνωρίζετε πρέπει επειγόντως να τον ακολουθήσετε στον Instagram θα πάρετε απίθανες ιδέες για τα μαλλιά σας.

Ο Adir άλλωστε ήταν εκείνος που έκοψε και πάλι, πριν από λίγες εβδομάδες τα μαλλιά της Charlize Theron. Αυτή τη φορά στο πιο αναπάντεχο look ever. Η Theron υιοθέτησε ένα bowl cut που μας θύμιζε την Linda Evangelista στα μέσα των 90’s. Πρόκειται για ένα “δύσκολο” κούρεμα που ταιριάζει σε λίγες γυναίκες αλλά η Theron έχει τα απίθανα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο της και το style που μπορεί να υποστηρίξει σχεδόν όλα τα looks και να τα κάνει δικά της χωρίς καμία προσπάθεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir) στις 2 Σεπ, 2019 στις 6:41 πμ PDT

Λίγο μετά την αλλαγή των μαλλιών της σε bowl cut ο Adir Abergel έκανε στην Theron μία ακόμη μικρή διαφοροποίηση με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχει ένα pixie που θυμίζει το εμβληματικό κούρεμα της Mia Farrow.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica) στις 7 Οκτ, 2019 στις 7:40 μμ PDT

Στην τελευταία της εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας Addams Family, στο Los Angeles, η Charlize απέδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά με ποιο τρόπο μπορεί να αναβαθμίσει το κούρεμα της και μάλιστα με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Lee (@kateleemakeup) στις 6 Οκτ, 2019 στις 3:59 μμ PDT

Αρχικά δημιούργησε έντονα ξανθά highligths και στη συνέχεια φόρεσε ένα πολύ έντονο κόκκινο κραγιόν. Η προσωπική της make up artist Kate Lee της άπλωσε ένα ιδιαίτερο κραγιόν με πορτοκαλί υποτόνους που τονίζει την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της ηθοποιού και ταυτόχρονα κολακεύει ολόκληρο το πρόσωπο που είναι πλέον σε πρώτο πλάνο. Και φυσικά τόνισε τα φρύδια χαρίζοντας χρώμα και την τέλεια καμπύλη.

Κεντρική photo: Randy Holmes/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Ήρθε επιτέλους η ώρα να μάθετε να φτιάχνετε μόνες σας την τέλεια fishtail braid (video)

Rihanna, Kendall Jenner και Charlize Theron επιλέγουν το ίδιο χρώμα στο μανικιούρ αποδεικνύοντας πως είναι huge trend

Keywords
Αναζητήσεις
linda evangelista κοντο μαλλι
Τυχαία Θέματα