Δέκα Άγγελοι της Victoria’s Secret μιλούν για το ένα και μοναδικό beauty προϊόν που δεν αποχωρίζονται ποτέ!

Το show της Victoria’s Secret πραγματοποιήθηκε. Τα εξωπραγματικά καλλίγραμμα και πανέμορφα μοντέλα της έκαναν το γύρο του διαδικτύου κι εμείς μείναμε να αναρωτιόμαστε πως τα καταφέρνουν. Ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά για τις δίαιτες που ακολουθούν αλλά και τη ρουτίνα ομορφιάς τους.

Οι ίδιες διαψεύδουν τις υπερβολές και μάλιστα μαρτύρησαν τα μικρά μυστικά της ομορφιάς τους. Τα αγαπημένα τους προϊόντα περιποίησης που κάποιες από εμάς μπορεί να έχουμε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ή και τώρα.

Ενυδατικές κρέμες, lip balm και λοσιόν καθαρισμού που βρίσκονται στο μπάνιο

ή στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Ότι δηλαδή έχουμε ανάγκη όλες μας στην πεζή καθημερινότητα που δεν περιλαμβάνει ταξίδια, φωτογραφήσεις, πασαρέλες και σχέσεις με διάσημα αγόρια.

Ας δούμε λοιπόν τoυς Αγγέλους και τα προϊόντα τους:

Devon Windsor: Είναι παθιασμένη με το ορό και την κρέμα Mimi Luzon’s De No Age Recharge. Είναι ιδανικά προϊόντα για περιποίηση νύχτας. Ηρεμούν την επιδερμίδα ειδικά μετά από τις ατελείωτες ώρες φωτογράφησης. Το επόμενο πρωί η επιδερμίδας της είναι ενυδατωμένη και σφιχτή.

Shanina Shaik: Η λοσιόν καθαρισμού Mario Badescu Seaweed Cleansing Lotion είναι το αγαπημένο της προϊόν περιποίησης γιατί κρατά την ισορροπία στην επιδερμίδα της και παράλληλα την καθαρίζει σε βάθος. Όπως χαρακτηριστικά λέει δεν μπορεί να κάνει χωρίς αυτήν.

Cindy Bruna: Ιδανική για την επιδερμίδας της είναι η σειρά περιποίησης Osmosis. Ξεκινά πάντα με το προϊόν καθαρισμού και στη συνέχεια απλώνει τον ορό. Μια φορά την εβδομάδα χρησιμοποιεί το αγαπημένο της όλων που είναι η συσφικτική Osmosis Polish Enzyme Firming Mask.

Nadine Leopold: Η Charlotte Tilbury Magic Cream είναι η αγαπημένη της. Την φοράει αντί για primer αφού εξαφανίζει τις κοκκινίλες ενώ παράλληλα αφήνει την επιδερμίδα απαλή με υγιή όψη.

Lameka Fox: Λατρεύει το Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate και την αίσθηση του στο πρόσωπο της το βράδυ. Όταν ξυπνά η επιδερμίδα της λάμπει ενώ παράλληλα είναι ενυδατωμένη με βελτιωμένη υφή.

Zuri Tibby: Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την θρυλική Creme de La Mer γιατί είναι η μοναδική που ενυδατώνει σωστά την ξηρή επιδερμίδα της.

Martha Hunt: Μετά από πολλές δοκιμές αποφάσισε ότι μόνο με την Colbert MD anti-aging mask η επιδερμίδα της αποκτά απαλή και τέλεια υφή.

Gizele Oliveira: Σε ένα ταξίδι της στην Πορτογαλία ανακάλυψε την κρέμα-θαύμα. Είναι η Benamôr Creme de Rosto Miracle Face Cream. Μόλις την άπλωσε ήταν σαν να φόρεσε make up, τόσο άψογη έδειχνε η επιδερμίδα της. Τώρα πια δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτή.

Alannah Walton: Το σπρέι προσώπου Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs, and Rosewater κρατά την επιδερμίδα της ενυδατωμένη και λαμπερή καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Barbara Palvin: Έχει αδυναμία στην υφή αλλά και τη διάρκεια του κραγιόν Giorgio Armani Ecstasy Balm Lipstick Light Pink αλλά και το φυσικό φινίρισμα που αφήνει στα χείλη της.

Διαβάστε ακόμη:

Τις μουντές μέρες σαν τη σημερινή το μόνο που χρειάζεστε είναι το σωστό highlighter!

Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα ακμής αυτή είναι η σωστή ρουτίνα περιποίησης

Keywords
Τυχαία Θέματα