Eιδικά στοιχήματα στο La Casa De Papel!

SHOWBIZEιδικά στοιχήματα στο La Casa De Papel! Τρίτη, Νοέμβριος 13, 2018 - 14:08

Δεν γίνεται να ζείτε στην Ελλάδα του 2018 και να μην γνωρίζετε το «La Casa de Papel»!

Η σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια κόσμου φέτος και έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης παγκοσμίως, ετοιμάζεται να επιστρέψει μέσα στο 2019 και οι φαν κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα. Δεν είναι και λίγα τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα εξάλλου.

Το

Netflix έχει ξεκινήσει ήδη τα teasers για την επιστροφή της παρέας του «Προφεσόρ» και τον τρίτο κύκλο της κορυφαίας μη-αγγλόφωνης σειράς στην ιστορίας του. Εν μέσω spoilers και υποθέσεων λοιπόν, οι στοιχηματικές εταιρίες το έχουν κάνει λίγο πιο… ενδιαφέρον. Οι αγορές για το τι μπορεί να συμβεί στα επόμενα επεισόδια έχουν ανοίξει και οι αποδόσεις των μπουκς (novibet) μας δίνουν έναν μπούσουλα για το πως το προσεγγίζουν.

Να τα πάρουμε με τη σειρά; Ο δεύτερος κύκλος ολοκληρώνεται με τους ληστές να μαζεύουν τα χρήματα και να δραπετεύουν επιτυχημένα από το νομισματοκοπείο της Μαδρίτης, ενώ η αστυνομία βρίσκεται στο κατόφλι τους. Εν συνεχεία, ο «Καθηγητής» συναντιέται στο Παλαουάν με τη Ρακέλ. Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Μόνο η ομάδα παραγωγής το γνωρίζει. Πάμε όμως να κάνουμε τις υποθέσεις μας, με τις αποδόσεις που μας προσφέρει η Novibet.

Ποιος θα εμφανιστεί πρώτος;

Ερώτημα πρώτο που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά: ποιος θα είναι ο πρώτος πρωταγωνιστής που θα εμφανιστεί στην οθόνη μας; Το 2.10 του πονταρίσματος μας επιστρέφει ο «Προφεσόρ», ενώ ακολουθεί η «Τόκιο» στο 3.35 και η Ρακέλ στο 7.50. Αν το πάμε safe, η λογική λέει πως ο «Καθηγητής» θα είναι αυτός που θα μας… καλωσορίσει. Εξάλλου, μιλάμε για τον κεντρικό χαρακτήρα και η επιλογή του καλοπληρώνει.

Ποιος θα συλληφθεί πρώτος;

Από εκεί και πέρα, κανείς από τους ζωντανούς της παρέας δεν συνελήφθη. Θα συμβεί στον τρίτο κύκλο; Οι εταιρίες το θεωρούν δεδομένο και ο «Ελσίνκι» είναι το πρώτο φαβορί για να του περάσουν… βραχιόλια. Στο 1.75 συναντάμε τη συγκεκριμένη επιλογή. Στο 4.35 πληρώνει η «Ναϊρόμπι», στο 5.50 ο «Ντένβερ» και η «Τόκιο» εξαπλασιάζει τα χρήματα μας. Εδώ, αν το πάμε με τη λογική πως ο πρώτος είναι ο λιγότερο προβεβλημένος της σειράς από αυτούς που συνεχίζουν, τα κουκιά είναι μετρημένα και η απόδοση του δείχνει αρκετά «δυνατή» για να σπάσει.

Είναι ζωντανός ο «Μπερλίν»;

Πάμε στα ωραία τώρα! Στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, ο «Μπερλίν» αποφασίζει να πεθάνει στην προσπάθεια να καθυστερήσει την αστυνομία, παρά να δραπετεύσει με τους υπόλοιπους. Προφανώς και υπάρχει θεωρία που τον θέλει ζωντανό. Εσείς το πιστεύετε; Μπορείτε να το παίξετε στο 1.72. Αν αντίθετα θεωρείται πως όντως σκοτώθηκε στη μάχη του νομισματοκοπείου, θα συναντήσετε την επιλογή στο 2.02. Εμείς πάντως, θα απέχουμε στο συγκεκριμένο bet.

Θα συναντήσει τον γιο της η «Ναϊρόμπι»;

Στόχος της «Ναϊρόμπι» πριν αποφασίσει να μπει στο νομισματοκοπείο, ήταν να συγκεντρώσει λεφτά, να συναντήσει το γιο της και οι δυο τους να ζήσουν σε ένα απομονωμένο μέρος. Το πρώτο σκέλος το πέτυχε. Τώρα απομένει να βρει το παιδί της και να το «απαγάγει». Θα τα καταφέρει; Οι μπουκς πάντως δεν το πιστεύουν και μας δίνει στο 1.65 την επιλογή του «όχι». Στο 2.15 πληρώνει το ενδεχόμενο να τον συναντήσει εν τέλει. Παρακινδυνευμένο και αυτό το στοίχημα.

Θα παντρευτούν ο «Προφεσόρ» με τη Ρακέλ;

Τελειώνουμε, όπως ολοκληρώθηκε και ο προηγούμενος κύκλος. Με τον «Προφεσόρ» και τη Ρακέλ. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο εξωτικό νησί των Φιλιππινών -όπως ειπώθηκε και παραπάνω- και αναμένουμε να δούμε όλοι ποια θα είναι η μεταξύ τους συνέχεια. Οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν μάλλον απίθανο το ενδεχόμενο να καταλήξουν σε γάμο. Έτσι τουλάχιστον μεταφράζουμε το 1.30 που πληρώνει η συγκεκριμένη επιλογή. Αν πάντως θέλετε να ρισκάρετε, ο γάμος τους θα σας επιστρέψει το 3.30. Εμείς λέμε πως αξίζει το ρίσκο εδώ! Εσείς;

Πηγη: https://www.bookmakers.gr/19691/eidika-stichimata-sto-la-casa-de-papel/

Keywords
Τυχαία Θέματα