Δημήτρης Παπανώτας: «Εμείς με την Καραβάτου ξέραμε ότι βγαίναμε και σε 1 εβδομάδα δεν βγήκαμε»

Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της και η περίοδος των συζητήσεων των παρουσιαστών με τα κανάλια σχετικά με την επόμενη χρονιά έχουν ξεκινήσει.

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικές εβδομάδες για το αν ή όχι θα συνεχίσουν η Μπέττυ Μαγγίρα και η Ελένη Τσολάκη στο OPEN. Και οι δύο παρουσιάστριες έχουν υποστηρίξει δημόσια πως η συνεργασία τους με το κανάλι τους είναι αυτή που θέτουν σε προτεραιότητα.

Η κάμερα του «Happy Day» συνάντησε τη Μπέττυ Μαγγίρα σε βραδινή έξοδο κι εκείνη αποκάλυψε πως αυτό που γνωρίζει είναι ότι θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο OPEN με το «Ποιος

είναι Πρωινιάτικα». Ωστόσο, οι συζητήσεις δεν έχουν εξελιχθεί σε υπογραφές και συνεπώς επίσημες ανανεώσεις συμβολαίων, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά.

Κατά τη διάρκεια του σχολιασμού των δηλώσεών της από το πάνελ της πρωινής εκπομπής του ALPHA, ο Δημήτρης Παπανώτας υποστήριξε ότι την περίοδο που δούλευε με την Κατερίνα Καραβάτου γνώριζαν ότι ότι θα βγουν τον Σεπτέμβρη αλλά μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα, αυτή ακυρώθηκε.

«Θέλω να σου πω ότι με την Καραβάτου ξέραμε Σεπτέμβρη ότι βγαίνουμε και σε μία εβδομάδα δεν βγήκαμε. Ποιο το Κους Κους το μεσημέρι που έσκιζε και δεν ήταν μια εκπομπή που να πεις ότι φυτοζωούσε… Πάντως βλέπω χαλαρή την Μπέττυ κι αυτό είναι το σημαντικό», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει:

«Συμβαίνει αυτό. Κι εγώ στον ΑΝΤ1 ήξερα ότι θα κάνω το πρωινό 7 – 10 το καλοκαιρινό και βγήκα κι έκανα βραδινό κι η Χριστίνα Λαμπίρη είχε κάνει δοκιμαστικά, πιλότο, είχε τίτλους αρχής και δεν βγήκε η εκπομπή της».

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Στο νοσοκομείο η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη

 Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: «Μιλήσαμε αρκετή ώρα -Μου είπε ότι όλες οι πλευρές ήξεραν ότι…»

 Κυριάκος Μητσοτάκης: «Σε πολύ σοβαρά προβλήματα έχω ζητήσει βοήθεια από ειδικό»

Keywords
Τυχαία Θέματα