Φώτης Σεργουλόπολος: Η ερώτηση για την Τζένη Μελιτά που αρνήθηκε να απαντήσει

Η Τζένη Μελιτά βρισκόταν την τελευταία εβδομάδα στο Liverpool για την μετάδοση της Eurovision 2023 μαζί με την Μαρία Κοζάκου. Οι δυο γυναίκες επέστρεψαν στην Ελλάδα πριν από ένα περίπου 24ωρο μετά τον τελικό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/5, όπου νικήτρια αναδείχτηκε η Loreen που εκπροσώπησε τη Σουηδία με το

τραγούδι «Tattoo».

Η Τζένη Μελιτά χάρηκε πολύ για την ευκαιρία που της έδωσε η ΕΡΤ και είναι πολύ ευχαριστημένη με την απόδοσή της, αφού ήταν κάτι που έκανε για πρώτη φορά και έξω από τα «νερά» της. Ωστόσο, στο διαδίκτυο γράφτηκαν αρκετά αρνητικά σχόλια για την ίδια και το γεγονός ότι βρέθηκε στο τιμόνι της μετάδοσης του μουσικού ευρωπαϊκού θεσμού για το ελληνικό κοινό, καθώς πολλοί την συνέκριναν με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή της στην χώρα μας, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο οποίος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την συνεργάτιδά του και τα σχόλια που ακούστηκαν και γράφτηκαν για εκείνη αυτό το διάστημα.

Πώς την υποδέχτηκε; «Την αγκάλιασα και της είπα ότι έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά», ανέφερε αρχικά.

Στην ερώτηση για για τον αν τον στεναχώρησαν τα σχόλια τα οποία ακούστηκαν για εκείνη, ο παρουσιαστής αρνήθηκε να απαντήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα το συζητήσω αυτή τη στιγμή αυτό», επισημαίνοντας παράλληλα πως «είμαι ένας άνθρωπος που φυσικά δέχομαι την κριτική».

Διαβάστε ακόμα:

Όσα είπε μετά τον ντόρο που έχει προκληθεί τα τελευταία δύο 24ωρα με το 4άρι που έδωσε η επιτροπή της

Σασμός: Ο Μαθιός δεν αντέχει άλλο να ζει μέσα στο ψέμα και ξεσπά στην Καλλιόπη

Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα