Ξέσπασε Ελληνίδα ηθοποιός: “Όσες πόρτες θα μου κλείνετε, άλλες τόσες θα σπάω”!

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην πετυχημένη σειρά “Μαρία η άσχημη”, ενώ μετρά πολλές δουλειές στο θέατρο. Αναφερόμαστε Φιλίτσα Καλογεράκου, η οποία ξάφνιασε με την ανάρτηση που έκανε στα social media.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα-ξέσπασμα. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως κάποιοι προσπαθούν να της κλείσουν πόρτες στην υποκριτική, χωρίς όμως να αναφέρει τα ονόματα

τους.

“ίμαι αυτή που είμαι! Έμαθα να παλεύω με τα δικά μου πόδια, χωρίς πατερίτσες! Μπορεί ‘κάποιοι’ να με ‘χτυπήσατε’ αλλά δεν καταφέρατε να με ρίξετε, (ξέρετε εσείς ) μόνο να με κάνετε να κλάψω… Αλλά καμιά φορά τα δάκρυα χρειάζονται γιατί καθαρίζουν τα μάτια! ‘Εσείς’ λοιπόν που προσπαθείτε να με απομακρύνετε από αυτό που αγαπάω πιο πολύ στη ζωή μου, να ξέρετε ότι έχετε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά σας.. Εγώ σε πείσμα ‘κάποιων’ θα συνεχίσω… Και όσες πόρτες θα μου κλείνετε άλλες τόσες θα σπάω… μέχρι την τελευταία μου ανάσα…”, έγραψε, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Filitsa Kalogerakou official (@fkalogerakou_official) on Jul 19, 2019 at 3:00am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη Σίσσυ Χρηστίδου να ποζάρει με μαγιό-Οι ολόσωμες φωτογραφίες 

Μαντώ Γαστεράτου: Η ανάρτηση της εγκυμονούσας παρουσιάστριας μετά τον σεισμό 

Δείτε πού ταξίδεψε η Φαίη μας! – ΦΩΤΟ 

Keywords
Τυχαία Θέματα