Κίτρινη σκιά: Δείτε πως θα τη φορέσετε απόψε το βράδυ!

Η κίτρινη σκιά είναι μεγάλο trend τη φετινή σεζόν. Ναι, το γνωρίζουμε ότι είστε λιγάκι επιφυλακτικές μιας και πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα. Λάθος λένε οι make up artists. Πρόκειται για μια τέλεια απόχρωση, άκρως καλοκαιρινή που ταιριάζει σε όλα τα χρώματα ματιών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε τον τρόπο εφαρμογής αλλά και το look που σας ταιριάζει.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα και σας τα αποκαλύπτουμε. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να επιλέξετε το αγαπημένο σας και να το υιοθετήσετε σήμερα κιόλας.

Graphic eyeliner:

Αν σας αρέσει το eyeliner απόψε ξεχάστε το κλασικό μαύρο. Θα κάνετε περίγραμμα και μάλιστα graphic με ένα έντονο κίτρινο και ζωηρό χρώμα. Φυσικά μπορείτε να υιοθετήσετε το πιο απλό winged liner look. Αν κι εμείς σας προτείνουμε αυτό που ακολουθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bellina (@bellinajewel_) στις 28 Μάρ, 2019 στις 4:33 μμ PDT

Dior Diorshow Stage Liner, Matte Yellow

Έντονα βλέφαρα και highlighter: Η κίτρινη σκιά στο πάνω βλέφαρο συνδυάζεται απίθανα με το πορτοκαλί χρώμα στα χείλη και τη λάμψη στα ζυγωματικά. Οι αποχρώσεις μπερδεύονται με απίθανο τρόπο δημιουργώντας το τέλειο, καλοκαιρινό make up look. Στα μάτια είναι καλύτερο να απλώσετε σκιά σε κρεμώδη μορφή ενώ σε χείλη και ζυγωματικά εφαρμόστε το ίδιο προϊόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariel Yu 余丹霞 (@ariellyuu) στις 12 Μάι, 2019 στις 1:10 μμ PDT

Inglot Cosmetics Freedom System Eyeshadow, 323 Matte

Glossy και Neon: Το γυαλιστερό σχεδόν υγρό εφέ στα μάτια είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Το κίτρινο χρώμα στη συγκεκριμένη υφή μοιάζει μαγικό. Δεν θα μείνετε όμως εκεί. Θα δημιουργήσετε την ωραιότερη αντίθεση κάνοντας περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο με ένα μπλε μολύβι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nastya Yershova (@nastya.ziggy) στις 7 Απρ, 2019 στις 10:00 πμ PDT

Huda Beauty Neon Obsessions Eye Palette, Orange

Παστέλ φινίρισμα: Αν πάλι αγαπάτε το πιο διακριτικό αποτέλεσμα υπάρχει ένα look που θα λατρέψετε. Μια απαλή, κίτρινη σκιά στο πάνω βλέφαρο κατά προτίμηση σε ματ υφή. Συνδυάστε τη με ροζ blush που θα χαρίσει μια δροσερή όψη σε όλο το πρόσωπο και καφέ-ροζ κραγιόν στα χείλη. Μην ξεχάσετε να απλώσετε δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις βλεφαρίδες ώστε να τονίσετε το χρώμα στα βλέφαρα με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fernanda Lucía (@thefantasticmirror) στις 31 Μάι, 2019 στις 11:00 πμ PDT

Make Up for Ever Flash Palette

Διαβάστε ακόμη:

Τα 6 beauty προϊόντα που βρίσκονται πάντα στο νεσεσέρ της Michelle Obama!

Πρόσωπο και σώμα αποκτούν λάμψη και ένταση κάνοντας τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις αξέχαστες

Keywords
Τυχαία Θέματα