Βρισηίδα Ανδριώτου -Σπύρος Μαρτίκας: Τα τρυφερά τετ-α-τετ σε βραδινή έξοδό τους -Φωτογραφίες

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε οριστικά από το «Survivor All Star».

Στο άκουσμα της απόφασης του τηλεοπτικού κοινού, ο φαρμακοποιός χαμογέλασε και είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φέτος να ακούσω το όνομά μου για αποχώρηση ακριβώς στο ίδιο σημείο. Μεγάλο το ταξίδι, πάλεψα, άντεξα. Είχα τον κόσμο δίπλα μου 24 φορές. Τελικά, ήρθε η ώρα μου γιατί είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι και αξίζουν να συνεχίσουν οι καλύτεροι. Είναι τεράστια επιτυχία που έφτασε μέχρι αυτή τη θέση, δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους.

Νιώθω τεράστια

ευτυχία, το Survivor είναι ένα τεράστιο πανεπιστήμιο που σε μαθαίνει να είσαι καλύτερος. Δεν έχω να πω πολλά, ανυπομονώ να δω τους δικούς μου και να αγκαλιάσω εκείνους που με στήριξαν. Επιστρέφω καλύτερος στην Ελλάδα, κρατώντας αυτό το ταξίδι σαν μια γλυκιά ανάμνηση. Υπολογίζω ότι στην τετράδα θα είναι ο Μπόγδανος, ο Βασάλος, ο Τάκης και ο Πρίαμος. Νικητή θα ήθελα να δω τον Ηλία γιατί του αξίζει».

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρίσκεται και πάλι κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα και προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καθημερινότητά του.

Πρόσφατα, ο ίδιος και ο σύντροφός του, Βρησίδα Ανδριώτου βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Πέτρος Ιακοβίδης και η Josephine και διασκέδασαν με τις επιτυχίες τους. Στη παρέα τους ήταν και η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν έλειψαν τα τρυφερά τετ-α-τετ ανάμεσα στο ζευγάρι, το οποίο αδιαφορούσε για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Φωτογραφίες NDP Photo Agency

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Ξέσπασε on camera η Στέλλα Ανδρεάδου -«Γιατί κότεψες τώρα, κύριε Μπάρτζη;»

Τριήμερο εθνικό πένθος ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την τραγωδία στην Πύλο και τους 79 νεκρούς – Συγκλονιστικά πλάνα από τη διάσωση

Couple Therapy: οι ασκήσεις που μπορεί να σώσουν τη σχέση σας

Keywords
Τυχαία Θέματα