Survivor All Star: Ξέσπασε on camera η Στέλλα Ανδρεάδου -«Γιατί κότεψες τώρα, κύριε Μπάρτζη;»

Κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου του «Survivor All Star», η Στέλλα Ανδρεάδου εξέφρασε την ενόχλησή της για την αρνητική ψήφο που έλαβε από τον Νίκο Μπάρτζη στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Μιλώντας στην κάμερα του reality επιβίωσης, η παίκτρια υποστήριξε ότι ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, φοβήθηκε να βγει στον τάκο μόνο με τον Ηλία Μπόγδανο και την Μελίνα Μεταξά και για αυτό τον λόγο την ψήφισε, προκείμενου να είναι υποψήφια και να τεθούν τέσσερα άτομα στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Νίκος Μπάρτζης μπήκε στο στόχαστρο της
Στέλλας Ανδρέαδου -Όσα δήλωσε η παίκτρια της Μπλε ομάδας

«Ο Νίκος Μπάρτζης ήθελε να δράσει υποχθόνια με τέτοιο τρόπο για το συμφέρον του, όπως λέει και για τα λεφτά. Κάθε ημέρα γκρινιάζει θέλω να φύγω, βαρέθηκα και πονά το γόνατό μου. Μας έχει κουράσει και την ίδια στιγμή το συμφέρον του μπαίνει πάνω από όλα.

Τα λεφτά μπαίνουν πάνω από όλα. Πουλάει τους πάντες, θα πουλήσει και τον κολλητό του για το συμφέρον του. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο Νίκο Μπάρτζη. Αν δεν το πιστεύεις, κάποιοι έχουν αρχές κι αξίες. Εγώ προσωπικά δεν θα πουλούσα ποτέ τον φίλο μου για τα χρήματα. Αν εσύ το κάνεις και νιώθεις καλά με τον εαυτό σου συγχαρητήρια», είπε αρχικά η Στέλλα Ανδρεάδου.

«Ο Νίκος ψήφισε εμένα για να σώσει ξεκάθαρα την θεσούλα του. Φοβήθηκε να βγει στον τάκο με Ηλία και Μελίνα, μην τυχόν κι αποχωρήσει από το Survivor. Μέχρι τώρα μας έλεγες ελάτε και φέρτε τους δυνατούς να αναμετρηθούμε… Γιατί κότεψες τώρα κύριε Μπάρτζη; Φοβήθηκες να βγεις με δυνατούς και ξαφνικά πετάς άλλη μία υποψηφιότητα για να μείνεις στο Survivor;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ποιος παίκτης αποχωρεί από το αποψινό επεισόδιο του reality επιβίωσης;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η Μελίνα Μεταξά είναι η παίκτρια που θα δει την πόρτα της εξόδου.

Διαβάστε επίσης:

Τριήμερο εθνικό πένθος ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την τραγωδία στην Πύλο και τους 79 νεκρούς – Συγκλονιστικά πλάνα από τη διάσωση

Couple Therapy: οι ασκήσεις που μπορεί να σώσουν τη σχέση σας

Σοκάρει ο Πάνος Κοκκινόπουλος: «Η Μπαζάκα έφαγε χαστούκι από τον Σεργιανόπουλο, της έφυγε το σαγόνι και την πήγαμε στο νοσοκομείο»

Keywords
Τυχαία Θέματα