Ελένη Μενεγάκη για Σάββα Πούμπουρα: «Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια»

Για ακόμη ένα μεσημέρι, η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζει στο Mega.

«Αγαπάμε το σώμα μας, αλλά με λίγο ρυθμό του κάνουμε και λίγο καλό. Εννοώ ότι αν είσαστε από αυτούς που δεν έχετε την κίνηση στη ζωή σας, βάλτε μουσική και κουνήστε κορμί. Πάμε στον Σάββα. Κουνιέται αργά αλλά δίνει ρυθμό! Μείνετε στον Σάββα! Στον Σάββα…», ανέφερε στη έναρξης της

εκπομπής Ελένη Μενεγάκη και στη συνέχεια η κάμερα στράφηκε προς τη μεριά του Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος λικνιζόταν στον ρυθμό της μουσικής που ακουγόταν.

«Κάμερα σε εμένα!» απάντησε ο Σάββας Πούμπουρας.

«Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια. Δώσε ρυθμό, Σαββούλη μου, παλληκάρι μου». πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.

«Αυτά μας κάνεις και δεν θα φύγουμε από δω ποτέ», πρόσθεσε ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος φημολογείται ότι την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Σάββας Πούμπουρας για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Πρόσφατα, ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε για όσα γράφονται και ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Δεν θέλω να συζητήσω κάτι για την συνεργασία μου με την Ελένη. Ας τελειώσει η σεζόν να πάμε τις διακοπούλες μας. Όλα λέγονται τη στιγμή που πρέπει», αρκέστηκε να πει ο Σάββας Πούμπουρας.

Διαβάστε επίσης:

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Άκουσα απόψεις για το Pride που είναι αστείες από ανθρώπους που βγαίνουν στην τηλεόραση»

Βέλγος έστησε την κηδεία του και προσγειώθηκε με ελικόπτερο την ώρα της τελετής (vid)

Ιωάννα Τούνη: Το «μεταφυσικό» περιστατικό στην κάμερα και η απάντησή της -«Μου έχουν συμβεί πολλά “ανεξήγητα”»

Keywords
Τυχαία Θέματα