Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Με μεγάλη μου χαρά θα ενσάρκωνα τον Χίτλερ»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» βρέθηκε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Με αφορμή την κουβέντα για την ταινία για τον Νίκο Καζαντζάκη, ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα υποδυόταν κάποιο ιστορικό πρόσωπο, ακόμα και αν διαφωνούσε με τα όσα πρέσβευε.

«Έχω παίξει πολλούς απεχθείς ρόλους και συνήθως είναι και πολύ ωραίοι γιατί έχουν ιδιόρρυθμες συμπεριφορές. Με μεγάλη μου χαρά θα ενσάρκωνα τον Χίτλερ.

Τα ακραία πρόσωπα είναι και τα πιο ενδιαφέροντα για να παίξεις», ανέφερε ο ηθοποιός.

Θα επέλεγε να ξανασυνεργαστεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη αλλά και να έχει έναν ρόλο σε ταινία του Γιώργου Λάνθιμου; Τι γνώμη έχει για την επιθεώρηση αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή;

«Αν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μου προτείνει ένα ρόλο στη σειρά δεν θα το σκεφτώ καθόλου, θα πω κατευθείαν ναι. Είναι ένας άνθρωπος που φροντίζει τις δουλειές του με μοναδικό τρόπο. Οι δουλειές του είναι προσεγμένες όσο ελάχιστες στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

«Εννοείται τα συμμετείχα σε ταινία του Λάνθιμου. Χαζός είμαι; Μου γεννούν πολύ αντιφατικά πράγματα. Αναγνωρίζω μια πολύ μεγάλη ικανότητα και αξία. Από την άλλη, είναι τόσο παράξενος ο κόσμος του που μπορεί και να τον αφήσω απ’ έξω».

Για την επιθεώρηση και τον Μάρκο Σεφερλή, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είπε: «Με τεράστια χαρά θα έκανα επιθεώρηση, αν μου έφερναν κείμενα που γουστάρω να τα πω. Είναι τόσο ισχυρή η περσόνα του Σεφερλή που δεν νομίζω ότι χωράει κανένας άλλος δίπλα. Ο Σεφερλής κάνει αυτό που κάνει τόσα χρόνια, το κάνει με εντελώς δικό του τρόπο που είναι σχεδόν one man show, οπότε νομίζω ότι δεν θα παίζαμε μπάλα με τίποτα».

Διαβάστε ακόμα:

Ελευθερία Παντελιδάκη: Δύσκολες ώρες για την σύζυγο του Γιώργου Γιαννιά

GNTM 3: Η Λία παραλίγο να «γκρεμίσει» το σετ στη φωτογράφηση!

GNTM 3: Το σχόλιο – «φωτιά» της Μαριαγάπης για τη Λία και τον Ανδρέα! «Μήπως παίζει κάτι παραπάνω και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα