Βρήκαμε την τέλεια θεραπεία… αντιστρές για την επιδερμίδα σου!

Όλες ξέρουμε – και το έχουμε δει με τα μάτια μας να συμβαίνει- πόσο καταλυτική μπορεί να είναι η επίπτωση του άγχους στην εικόνα της επιδερμίδας μας: θαμπάδα, αίσθηση “τραβήγματος”, ρυτίδες, σημάδια κούρασης μας κοιτούν από τον καθρέφτη και… μας αγχώνουν περισσότερο!

Και επειδή αυτό το μαγικό ραβδάκι που θα θέλαμε να εξαφανίζει στη στιγμή τα άγχη και την κούραση από την καθημερινότητά μας, δεν υπάρχει, η αμέσως επόμενη καλύτερη κίνηση είναι να εξαφανίσουμε εμείς τα σημάδια τους από το πρόσωπό μας – σημείωσε: όχι να τα καμουφλάρεις με το αγαπημένο σου makeup αλλά να τα εξουδετερώσεις εκ

των έσω και μάλιστα σε 1 μόλις ώρα!

Η La Roche-Posay απαντάει σε αυτό το “θέλω” μας με τη νέα αγωγή 7 ημερών Hyalu B5 Ampoules: Πρόκειται για μια εντατική αγωγή 7 ημερών, η οποία επανορθώνει και ανακτά την ελαστικότητα της επιδερμίδας σε μόλις 1 ώρα, χάρη στη σύσταση του προϊόντος με καθαρό υαλουρονικό οξύ σε 3 μορφές, βιταμίνη Β5 και μπλέ χαλκό για ανάπλαση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Roche-Posay Russia (@larocheposay_russia)

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις στην καθημερινότητά σου τις νέες αμπούλες Hyalu B5, επί μία εβδομάδα, ιδανικά σε συνδυασμό με το Hyalu B5 Serum. Εφαρμόζεις ½ αμπούλα το πρωί και ½ το βράδυ πρίν από τη χρήση του serum και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η ειδικά μελετημένη σύνθεσή τους: μέσα σε μόλις 7 ημέρες οι ρυτίδες της επιδερμίδας υποχωρούν έως και 9% ενώ ταυτόχρονα δείχνει σφριγηλή και φωτεινή.

Η La Roche-Posay δημιούργησε αυτό το treatment για εκείνες τις περιόδους που η επιδερμίδα χρειάζεται ένα boost πχ. σε περιόδους έντονης κούρασης και στρες, στην αλλαγή εποχής, μετά από δερματολογικές θεραπείες όπως peeling, laser, μεσοθεραπεία, Botox κ.λ.π

Το αποτέλεσμα που θα δεις είναι εντυπωσιακό και, προκειμένου να το διατηρήσεις και να το βελτιώσεις ακόμα περισσότερο, το brand προτείνει να χαρίζεις στο πρόσωπό σου αυτό το treatment τουλάχιστον τις 4 εβδομάδες το χρόνο.

Bonus: το 100% ανακυκλώσιμο packaging του προϊόντος, τόσο η εξωτερική συσκευασία όσο και οι αμπούλες και το απλικατέρ χρήσης.

Cover photo by Icons8 Team on Unsplash

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Irina Shayk: Πού βρίσκει τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς;

Το παράκανες με το blush; Δες 3 τρόπους να διορθώσεις το λάθος σου ASAP!

Jennifer Garner: Η beauty συνήθεια που μαθαίνει από τώρα στα παιδιά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα