To εμβληματικό Lip Glow του Dior ανανεώθηκε!

Στη λίστα με τα καλύτερα – και πιο αγαπημένα των stars- lip balm που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, το Lip Glow του Dior βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σταθερά, από τότε που λανσαρίστηκε.

Το balm που λατρεύτηκε γιατί ενισχύει το φυσικό χρώμα των χειλιών και την ίδια στιγμή τα περιποιείται, αφήνοντάς τα sexy και ζουμερά, έρχεται τώρα με ανανεωμένη σύνθεση αποτελούμενη από 97% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Ο Peter Philips, διάσημος makeup artist, Δημιουργικός

Διεθυντής και Διευθυντής Εικόνας του μακιγιάζ Dior, συνεργάστηκε στενά με τα εργαστήρια Dior για τη δημιουργία της επόμενης γενιάς Lip Glow.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Makeup (@diormakeup)

Έτσι, η νέα σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με έλαιο κερασιάς, που ενυδατώνει βαθιά τα χείλη για 24 ώρες και εξασφαλίζει 6 ώρες συνεχούς λάμψης βούτυρο καριτέ φυσικής προέλευσης, για έξτρα θρέψη και απαλότητα, καθώς και κεριά ηλιοτρόπιου, ρυζιού και καντελίλας. Σε κάθε πέρασμά του, το Lip Glow αφήνει τη σωστή δόση καλλυντικών συστατικών για χείλη βελούδινα απαλά.

Και επειδή κάθε φυσική απόχρωση χειλιών είναι διαφορετική, το Lip Glow κυκλοφορεί σε μια παλέτα με ποικίλες αποχρώσεις ώστε να επιλέξετε την ιδανική για εσάς.

Μαζί με την εμβληματική Pink 001, την απόχρωση που ταιριάζει σε όλα τα χείλη, και τις best selling Coral 004, Berry 006 και Rosewood 012, έρχονται τρεις νέες αποχρώσεις να εμπλουτίσουν την γκάμα: η Cherry 015 είναι μια υπέροχη κόκκινη απόχρωση, σαφής αναφορά στο έλαιο κερασιάς που είναι το βασικό συστατικό της σειράς, η  Mahogany 020, έρχεται ως ένας αισθησιακός nude τόνος ή μια πιο έντονη επιλογή, ανάλογα με τη φυσική απόχρωση των χειλιών ενώ η Universal Clear 000 αυξάνει τη φυσική λάμψη των χειλιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Makeup (@diormakeup)

Όμως η ανανέωση δεν σταματάει εδώ: το Lip Glow έρχεται και σε μια νέα συσκευασία, εμπνευσμένη από την υψηλή ραπτική ενώ το αποδομημένο λογότυπο Dior είναι τολμηρά χαραγμένο στην άκρη της.

Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, η Cara Delevingne η οποία με τη χαρακτηριστική ενέργεια και φρεσκάδα της, προ(σ)καλεί τις φίλες της, διάσημα μοντέλα, He Cong και Lineisy Montero σε ένα… «Glow Up Challenge» για το ποιά θα φορέσει καλύτερα τη λάμψη του Lip Glow!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Το παράκανες με το blush; Δες 3 τρόπους να διορθώσεις το λάθος σου ASAP!

Το makeup που έγινε viral στο TikTok ήρθε στην Ελλάδα!

Irina Shayk: Πού βρίσκει τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς;

Keywords
Τυχαία Θέματα