Τζούλη Αγοράκη: «Πέρυσι είχα μια περιπέτεια με καρκίνο του μαστού…»

Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Τζούλη Αγοράκη και με αφορμή το νέο της βιβλίο, με τίτλο “Ανδρολίβαδο” μίλησε για όλα στην κάμερα του “Pop Up”.

Ανάμεσα σε αλλά εξομολογήθηκε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, αλλά και πως προσπάθησε να μετατρέψει αυτή την εμπειρία σε κάτι αισιόδοξο.

«Πέρυσι είχα μια περιπέτεια με καρκίνο του μαστού. Πέρασε όλο αυτό ευτυχώς αφήνοντάς μου παράσημα δύναμης, κι όχι «τί είναι αυτό που μου έτυχε». Όταν πήγαινα να κάνω τις ακτινοθεραπείες, για να το

αντέχω όλο αυτό, πήγαινα ντυμένη σαν αλμαδοβορικό κορίτσι. Περπατούσα μέσα στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας” και ήμουν υπερθέαμα… χρυσά σκουλαρίκια, χρυσά πέδιλα, λες και πήγαινα πίστα.

Με κοιτούσε ο κόσμος, αλλά αυτός ήταν ο τρόπος μου και έβαζα και άλλους στο παιχνίδι της χαράς” ανέφερε μεταξύ άλλων και σημείωσε: «Πρέπει ο κόσμος να αποτραυματιστεί από τη λέξη «κακιά αρρώστια», «καρκίνος» και να δούμε ότι όλα είναι στη ζωή χαρτιά που μας τυχαίνουν. Είπα …για να δούμε τι έχει να μας μάθει αυτό», ανέφερε η Τζούλη Αγοράκη.

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού – Δείτε βίντεο με το μήνυμα που έστειλε

Survivor – “Βόμβα”: Αποχώρησε οικειοθελώς ο James Καφετζής

Κόνι Μεταξά -Η απάντηση μετά τα σχόλια του Happy Day: «Ντρέπομαι για τους ανθρώπους που ακόμη…»

Keywords
Τυχαία Θέματα