Βρείτε την πολυβιταμίνη που σας ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας!

Ο χειμώνας πλησιάζει επικίνδυνα. Αν και η σκέψη σας είναι στον covid19 και όλα όσα πρέπει να κάνετε ώστε να προστατευθείτε και να προστατεύσετε τους αγαπημένους θα πρέπει παράλληλα να προφυλάξετε τον οργανισμό σας από τις υπόλοιπες ιώσεις, την κόπωση και την εξάντληση. Να προσέξετε δηλαδή το ανοσοποιητικό σας ώστε να παραμείνετε υγιείς, γεμάτες ενέργεια και δύναμη.

Εκτός από τη σωστή διατροφή και την άσκηση εμείς σας έχουμε μία ακόμη πρόταση. Πρόκειται για τις νέες  αναβράζουσες βιταμίνες Once A Day από την Quest.

Φροντίστε

τον εαυτό σας καθημερινά με μία μόνο κίνηση. Αρκεί να απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις και αμέσως μετά θα βρείτε τις βιταμίνες που πρέπει να χρησιμοποιείτε.

Θέλετε να κρατήσετε δυνατό το ανοσοποιητικό σας; Είναι τόσο εύκολο να ενισχύσεις τον οργανισμό σου και να μειώσεις την κόπωση με την αναβράζουσα βιταμίνη  C 1000mg, με rosehip και ρουτίνη που εξασφαλίζουν την καλύτερη απορρόφηση της βιταμίνης C. Διατηρεί δυνατό το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει τον κίνδυνο ιώσεων και κρυολογημάτων και μειώνει την κόπωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Quest Vitamins Greece (@questvitamins_greece) στις 4 Σεπ, 2020 στις 5:00 πμ PDT

Θέλετε να είστε σίγουροι για το ανοσοποιητικό σας; Θα το πετύχετε με την βιταμίνη C & Zinc. Η βιταμίνη C και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, θωρακίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον οργανισμό και μειώνοντας τον κίνδυνο ιώσεων και κρυολογημάτων.

Ανησυχείτε για τις ιώσεις του χειμώνα; Δοκιμάστε την αναβράζουσα βιταμίνη Echinacea & Propolis. Μια ενισχυμένη σύνθεση για την άμυνα του οργανισμού με εχινάκεια, πρόπολη, βιταμίνη C και ψευδάργυρο. Θωρακίζει το ανοσοποιητικό και μειώνει τον κίνδυνο ιώσεων και κρυολογημάτων.

Εξαντλείστε εύκολα κατά τη διάρκεια της ημέρας; Μία αναβράζουσα βιταμίνη Q10 & Vitamins θα σας σώσει. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός συνενζύμου Q10, βιταμινών B, C και Ε. Το συνένζυμο Q10 και οι βιταμίνες είναι απαραίτητα για την παραγωγή ενέργειας, τη μείωση της κόπωσης και την κάλυψη των «ενεργειακών κενών» της ημέρας.

Τρέχετε όλη μέρα για να τα προλάβετε όλα; Κατάλληλη για εσάς είναι η  πολυβιταμίνη Multi A-Z. Μια πλήρης πολυβιταμίνη με 24 θρεπτικά συστατικά που εξασφαλίζει την κάλυψη των ημερήσιων αναγκών σου σε βιταμίνες, μέταλλα και ισχυρά αντιοξειδωτικά και έχει σίγουρη αποτελεσματικότητα σε σωματική και πνευματική απόδοση. Είναι η μόνη αναβράζουσα πολυβιταμίνη με υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο (14mg), ο οποίος είναι απαραίτητος για την παραγωγή ενέργειας και την ευεξία.

Τα Once A Day διαλύονται τέλεια στο ποτήρι σου και δεν αφήνουν ιζήματα. Έχουν άριστη ποιότητα, υπέροχες γεύσεις (πορτοκάλι, λεμόνι ή τροπικά φρούτα) και δεν περιέχουν ζάχαρη, λακτόζη και γλουτένη.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Αυτό είναι το beauty trend που θα υιοθετήσετε τους επόμενους μήνες!

Ash brown: Yπάρχουν 10 λόγοι να βάψετε τα μαλλιά σας σ’ αυτήν ακριβώς την απόχρωση!

Keywords
Τυχαία Θέματα