Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τα πάντα για τις καρμικές σχέσεις και τον γάμο

Η Λίτσα Πατέρα μίλησε σήμερα στο Πρω1νό για τις καρμικές σχέσεις και τον έρωτα. Η ίδια αποκάλυψε πως πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε ζήσει παραπάνω από μια ζωή και ότι όσοι άνθρωποι το πιστεύουν αυτό θεωρούν ότι έχουν αφήσει πίσω μισοτελειωμένα πράγματα. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές συναντάμε ανθρώπους που νιώθουμε μια απίστευτη οικειότητα μαζί τους.

Η Λίτσα Πατέρα

αποκάλυψε πως η καρμική σχέση είναι όταν είσαι με έναν άνθρωπο και νιώθεις ότι του χρωστάς ή σου χρωστάει. Και μάλιστα συνήθως μπορεί να καταλήξει και σε χωρισμό. Η γνωστή αστρολόγος αποκάλυψε στη Φαίη πως η καρμική σχέση είναι κάτι που ο άνθρωπος δεν μπορεί να αποφύγει εύκολα αν του συμβεί και αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάποιες φορές πρέπει να είμαστε επιεικείς στους ανθρώπους που απιστούν. Η καρμική σχέση δεν είναι μόνο πάθος και έρωτας αλλά περικλείει και πολύ πόνο και γι’αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτές τις σχέσεις.

Η Λίτσα Πατέρα τόνισε πως μια καρμική σχέση έχει συνήθως πολλούς χωρισμούς και πολλές επιστροφές μέχρι να φτάσεις στο σημείο είτε να χωρίσεις οριστικά ή να δεθείς για πάντα με τον άλλον σαν να βρίσκεσαι τυλιγμένη σε μια αλυσίδα.

Το αν θα ζήσεις μια καρμική σχέση μπορείς να το καταλάβεις αν δεις τις συναστρίες σου με κάποιο άλλο ζώδιο. Το να αποφύγεις μια καρμική σχέση δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν το γνωρίζεις από τους αστρολογικούς χάρτες ότι η σχέση με κάποιον άνθρωπο είναι καρμική, θα μπορέσεις ενδεχομένως να προσπαθήσεις να την αποφύγεις.

Δες όλα όσα είπε η Λίτσα Πατέρα για τις καρμικές σχέσεις στο βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμα: Τι συμβολίζει η Αφροδίτη στα ζώδια; Η Λίτσα Πατέρα αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε!

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τι σημαίνει η θέση του Άρη σε κάθε ζώδιο

Πρω1νό 5/10: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα