Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Αποκαλύπτει ποιες είναι οι σχέσεις του με τη Φαίη Ξυλά μετά τον χωρισμό!

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε για πρώτη φορά σε συνέντευξη της στη θεατρική ιστοσελίδα, texnes-plus.gr, ότι χώρισε από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο μετά από εννέα χρόνια έγγαμου βίου.

Ο ηθοποιός το πρωί της Τρίτης (19/01) βρέθηκε καλεσμένος στο Happy Day και μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον χωρισμό του και αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις του με την Φαίη Ξυλά. “Υπάρχει αγάπη, αυτό δεν αλλάζει. Είσαι με έναν άνθρωπο 15 χρόνια μαζί. Έχουμε τον μικρό μας Πάρη, που είναι

τρεισήμισι ετών, είναι κάτι κοινό στη ζωή μας που αυτό δεν θα αλλάξει. Και τη Φαίη την αγαπώ πολύ και νοιάζομαι για εκείνη, και για τα επαγγελματικά της.”, εξομολογήθηκε

Όσο για το αν ήταν εύκολο να διαχειριστούν τον χωρισμό τους και να τον αντιμετωπίσουν τόσο ώριμα, τόνισε: “Είμαστε αρκετά ώριμοι που να συνειδητοποιούμε τι δοτικότητα έχει υπάρξει από τον άλλο σε αυτή τη σχέση. Εγώ νοιάζομαι για τη Φαίη πάρα πολύ, την αγαπώ και θέλω να είναι ευτυχισμένη όπως και να έχει με κάθε τρόπο. Συνεργαζόμαστε και νοιάζομαι για εκείνή”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Φαίη Ξυλά συνεργάζονται στην παράσταση “Η φαλακρή τραγουδίστρια”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πώς πέρασε το απόγευμα η Φαίη μαζί με τους γιους της!

Keywords
Τυχαία Θέματα